Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branko Karabatić za VL

Moj sin je pravi Hrvat: gladan je trofeja, nikad mu nije dosta zlata!

Nikola Karabatić
Antonio Bronić
01.02.2010.
u 20:56

Nisam bio u Austriji jer sam još donedavno bio na kemoterapiji. Ponosim se Nikolom, jer je opet igrao pod velikim pritiskom.

Branko Karabatić, otac francuskog reprezentativca Nikole, javio se telefonski iz Montpelliera.

– Nisam bio na EP-u u Austriji jer sam sve donedavno primao kemoterapiju. U svibnju prošle godine dijagnosticiran mi je karcinom u predjelu debeloga crijeva, hitno sam operiran i potom je počeo mukotrpni proces oporavka. Naglo sam izgubio 15 kilograma pa opet vratio pet. Sada se osjećam dobro i nadam se da je bolest iza mene – kazao je Karabatić.

Ponosite se novim sinovim zlatom?

– Ponosim se njegovom igrom i ponašanjem, jer kad god igra protiv Hrvatske, pod strahovitim je pritiskom. Francuzi ga gledaju pod posebnim povećalom, a hrvatski mu navijači nisu skloni. To treba izdržati.

Što je presudilo finale?

– Francuska ima veći izbor igrača, a i iskusniji su. Međutim, oduševila me hrvatska mladost, osobito Gojun i Štrlek, taj nevjerojatni borbeni duh Červarove momčadi, vjera u svoje mogućnosti. Hrvatima je rukomet kao religija i po tome su drugačiji od ostalih rukometnih nacija.

Nikola je osvojio sve u rukometu. Ima li još motiva za igranje u reprezentaciji?

– Nikola je u reprezentaciji od 18. godine, ali njegova strast i glad za trofejima nisu presahnule. Odrastao je i rukometno se školovao u Francuskoj, ali je u duši Hrvat. Njegova motiviranost i želja za osvajanjem trofeja jednake su Balićevoj, Zrnićevoj, Vorijevoj... Nikola će još dugo igrati za reprezentaciju – zaključio je Branko Karabatić, koji će u ožujku doći u Zagreb, a potom posjetiti i rodni kraj u okolici Trogira.

Ključne riječi

Komentara 34

ER
ero32
14:59 02.02.2010.

sto se tice KARABATICA kao igraca svaka mu cast a kao COVIK je nikakav!!! Neki igraci odu iz kluba pa kad dobro odigraju ili dadnu gol protiv tog istog kluba ne provociraju i nevesele se na onakav nacin kao onn a on cilu utakmicu provocira i igrace i hrvatsku publiku PA VI ODLUCITE KAKVO ON MISLJENJE IMA O NAMA i jos nesto KARABATICU NIKAD NECES BIT KAO BALIC IVANO BOG SI

JI
jimbeam
21:43 01.02.2010.

Je,kod nas je Hrvat,a kad ode u Srbiju onda je Srbin!Ti su mi najbolji!

MA
maretipe
21:26 01.02.2010.

Pa i ovo sto Zslo osvajaju je naj vijerojatnije da su Hrvati.Stvarno koliko su zlatni medalja osvojili a u EU su i sudci iz EU imaju politicko naredenje da njima koji su u EU za njih moraju i Svirati to je demokracija EU kultura korupni su do kose svi a pogotovo nasi susedi Zlovenci Austrijanci lopine kao i njihov EU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije