Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKAŠKO PH

Moguć sraz Cedevite i Cibone već u četvrtfinalu

20.02.2017.,Zagreb - KC Drazen Petrovic, 23. kolo ABA lige: Cibona - Cedevita. Miro Bilan.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
21.04.2017.
u 11:50

Cibona bi mogla ostati bez još jednog mladog igrača. Poput Slavičinih, i menadžeri Emira Sulejmanovića mogli bi pokucati na Cibonina vrata radi isplate zaostataka ili da mu, u suprotnom, omoguće raskid ugovora.

Netko brutalan konstatirao bi da se, kako se približava doigravanje za naslov košarkaškog prvaka Hrvatske, dva najveća favorita “raspadaju”. Branitelj naslova Cedevita zbog ozljeda, a doprvak Cibona zbog odlazaka igrača. Nakon što je potkraj prošle godine klub napustio Ante Žižić, a tri mjeseca kasnije Nik Slavica, Cibona bi mogla ostati bez još jednog mladog igrača. Poput Slavičinih, i menadžeri Emira Sulejmanovića mogli bi pokucati na Cibonina vrata radi isplate zaostataka ili da mu, u suprotnom, omoguće raskid ugovora. Jer dok Cibona muku muči s isplatom plaća (navodno njemu kasni 4-5 plaća), reprezentativac BiH ima ponudu iz Španjolske, iz Fuenlabrade. Na te najave, Cibonin direktor Čavlović ističe da mu je to prvi glas i da je prilično uvjeren da se to neće dogoditi, pa mu želimo da takav zahtjev i ne dobije.

Kod Cedevite je pak slučaj da joj otpada igrač po igrač radi ozljeda. Najprije se teško ozlijedio Arapović (6-9 mjeseci oporavka), potom je iz stroja ispao James (na 4-6 tjedana) te Boatright koji neće biti spreman za drugi krug doigravanja, ako ga Cedevita uopće ugleda. Jer, Luka Babić ima vrlo velikih problema s koljenom, Begić ne trenira, Musa je dobio udarac, a ni Katić nije u idealnom stanju (gležanj). S obzirom na to da je puno toga moguće u raspletu posljednjeg kola A-1 lige, koje se igra u nedjelju, nije nemoguće da se već u četvrtfinalu doigravanja sučele Cedevita i Cibona. U 26. kolu Cibona dočekuje vodeći Split, a Cedevita Šibenik.

Poredak: 1. Split 21-4, 2. Šibenik 20-5, 3. Jolly 19-6, 4. Cibona 19-6, 5. Zadar 18-7, 6. Cedevita 18-7, 7. Osijek 13-12, 8. Zagreb 11-14...

>>Povijesni preokret Clevelanda u Indianapolisu za 3:0 u seriji!

Komentara 2

2F
2fast4u
11:56 21.04.2017.

kad su prodali Žižića Čavlović se "vadio" pričom da je to kako bi se klubu osigurala financijska stabilnost, a eto par mjeseci poslije igrači odlaze iz kluba jer im plaće kasne 4-5 mjeseci? pa ako već policija ne želi pitati Čavlovića di su pare od Žižića, evo pitam ga ja, di su pare Čavloviću?

Avatar comandante
comandante
18:11 21.04.2017.

sprdačina od lige, neki igraju sa 2 i 3 sastavima, jače ekipe ograničene brojem stranaca, nema publike, cibona se blamira.... kome ovo treba???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije