Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOIGRAVANJE
Povratak na članak

Mogu li do iznenađenja? Cibona povela protiv Cedevite 2-0 u finale

Cibonu su do pobjede vukli Marko Ljubičić sa 18 koševa i šest asistencija, Damir Markota sa 17 koševa i pet skokova, te Fran Pilepić sa 17 koševa, dok su kod Cedevite najefikasniji bili Justin Cobbs sa 24 koša, te Rashad Cook sa 18 koševa

Komentari 5

Avatar comandante
comandante
07:17 25.05.2019.

opet vi o iznenadjenju....pravilo sa dva stanca dovodi ove ekipe u ravnopravan položaj, zar je iznenadjenje pobijediti talentirane i atletične Stipanoviće, Krušline Ramljake, Žganece, Katiće... ne budite smiješni

VL
Avatar rubinet
rubinet
18:47 25.05.2019.

KK Cedevita treba ostaviti samo Jacoba Pullena ,a ostalima se zahvaliti.

VL
Avatar rubinet
rubinet
18:44 25.05.2019.

Ako je već Cedevita uložila u momčad tad je trebala platiti i dobrog stratega na klupi.

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
13:28 25.05.2019.

Nikakvo iznaneđenje. Imaš Cobbsa koji igra sam za sebe, sirovinu Stipanovića, koji pogodi max. 30% slobodnih bacanja, Pullena koji uopće ne zna igrati obranu, a ostali toliko osciliraju da je za nepovjerovat. Osim toga me Rimac, kao trener, razočarao. Nema nikakvih pomaka u igri, pa se čovjek pita šta radi stručni tim sve te puste dane s tim igračima-profesionalcima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.