Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Greška koja boli

Mogao sam ga imati, ali mislio sam da nije igrač za velike klubove

Dejan Lovren i Mohamed Salah
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
28.12.2018.
u 17:18

Danas znam da je Salah jedan od pet najboljih nogometaša na svijetu - priznao je Emery

Tko radi, taj i griješi, zar ne? Dan uoči velikog derbija, dvoboja Liverpoola i Arsenala na Anfieldu, engleskim je medijima Unai Emery priznao svoj grijeh. Možda i najveći u dosadašnjoj trenerskoj karijeri. Svojedobno je imao priliku u PSG dovesti Mohameda Salaha, ali je procijenio da Egipćanin nije igrač za velike klubove.

- Učestalo smo razgovarali o tome hoćemo li ga dovesti u PSG, imali smo ga prigodu kupiti od Rome, ali smo bili skeptični. Iskreno? Sumnjali smo u njegove mogućnosti. Ako danas pričamo o Top pet nogometaša na svijetu, jedan je Mohamed Salah - bio je iskren Emery, koji se danas može samo pitati što bi bilo da je bilo, bi li PSG možda osvojio Ligu prvaka da je imao uz sebe ovog napadača.

Podsjetimo, Emery je s PSG-om bez problema stigao do naslova prvaka Francuske, ali je u ožujku 2017. godine potpisao šokantan 6:1 poraz na Camp Nou u osmini finala Lige prvaka nakon što je u prvoj utakmici zgazio Barcelonu s 4:0.

U svibnju ove godine je preuzeo Arsenal s kojim trenutačno drži peto mjesto u Premier ligi, a za vodećim Liverpoolom zaostaje 13 bodova nakon 19 kola. 

Sada Redsima, još uvijek neporaženima, ide na noge. Zabije li Salah u subotu koji gol, neće biti čudno. Drugi je strijelac prvenstva s 12 pogodaka. Ide ga i ipak je čovjek za velike stvari.

>>> Prisjetite se što je rekao Dejan Lovren nakon što je Hrvatska uzvratila Španjolskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije