Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA ČARLIJA, NEMA PLETE

Modriću traka u remiju Spursa protiv Evertona

Tottenham Modrić Van der Vaart
PA/Pixsell
23.10.2010.
u 15:58

Tottenham i Everton podijelili su plijen na White Hart Laneu, odigravši miroljubivih 1:1 (1:1).

U 9. kolu engleskog prvenstva Tottenham i Everton podijelili su bodove na White Hart Laneu (1:1). Vodstvo Evertonu donio je Baines u 17. minuti prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca s dvadesetak metara. Samo tri minute kasnije, nakon velike pogreške Evertonova vratara Howarda, izjednačio je Van der Vaart. Nakon što ga je u utakmici protiv Intera trener Spursa povukao iz igre već u 7. minuti, Luka Modrić preuzeo je kapetansku vrpcu zbog izostanka Kinga i Huddlestonea. Igrao je 90 minuta i bio jedini Hrvat koji se pojavio na travnjaku. Niko Kranjčar opet je svih 90 minuta sjedio na klupi, dok Vedran Ćorluka i Stipe Pletikosa nisu bili ni među pričuvama.

Dvije šanse Modrića

Modrić je igrao vrlo dobro, a u prvom je poluvremenu dva puta solidno tukao desnom nogom. Jednom je nakon njegova udarca vratar gostiju Tim Howard krajnjim naporom izvadio loptu iz kuta, a drugi je put lopta nakon Modrićeva udarca prohujala uza samu vratnicu.

– Bod i nije tako loš jer je Everton u izvrsnoj formi. U posljednja četiri susreta osvojio je osam bodova – tješio se nakon utakmice trener Tottenhama Harry Redknapp te dodao:

– Jako sam sretan što je momčad pokazala karakter vrativši se nakon primljenoga gola. Pogotovo jer je iza nas naporna utakmica protiv Intera u Ligi prvaka. Na kraju smo trebali i pobijediti, no nismo imali sreće. Ipak, vidi se da nam forma raste.

Nogometaši Chelsea pobijedili su na Stamford Bridgeu Wolverhampton s 2:0 postigavši tako sedmu prvenstvenu pobjedu te su i dalje vodeći na ljestvici. Strijelci su bili Malouda u 23. i Kalou u 81. minuti. Londonskoj je momčadi to osma uzastopna domaća prvenstvena utakmica (računajući prošlu sezonu) bez primljenoga gola, čime su postavili klupski rekord. Sedam puta to im je uspjelo u sezoni 2004./2005., prvoj s Joseom Mourinhom na klupi.

Runje netaknute mreže

Bolton Ivana Klasnića remizirao je na gostovanju kod Wigana (1:1). Hrvatski reprezentativac nije nastupio zbog crvenog kartona iz prošlog kola.

U 10. kolu francuskog prvenstva Vedran Runje branio je svih 90 minuta za Lens u pobjedi 1:0 nad Nicom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije