Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilić i Redknapp ipak imaju sreće

Modriću nije puknula noga, igrat će u Tel Avivu

'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (centre right) celebrates scoring his sides first goal of the game Photo: Press Association/Pixsell'
'Nick PottsPress Association/Pixsell'
12.09.2010.
u 18:01

Luka se jako uplašio, pomislio je da mu se dogodila ista ozljeda kao lani. Rendgenske snimke donijele sreću

Nedjelja za Slavena Bilića i Harryja Redknappa ipak nije bila prokleta.

– Luka Modrić dobio je jak udarac u predjelu potkoljenice lijeve noge. Prve informacije u subotu navečer govorile su da ništa nije slomljeno, a jučer je, eto, to i službeno potvrđeno. Valja očekivati da će Luka za nekoliko dana trenirati – rekao je liječnik nogometne reprezentacije Zoran Bahtijarević.

Iz Zagreba donosi nesreću

Luka se jako uplašio jer je prije godinu dana doživio tešku ozljedu druge, desne noge.

– Rekao mi je da je pomislio da je kost puknula. Srećom, sve je u redu – prepričao nam je kratko Bahtijarević.

Redknapp je sretan što neće predugo čekati na Modrićev povratak, ali je nakon remija protiv WBA 1:1 otkrio koliko mu nedostaje hrvatski vezist.

– Defoe (neće ga biti tri mjeseca, op.p.) bio je u velikoj formi, postizao je pogotke, strašno će nam nedostajati u idućem razdoblju kada ćemo svaki treći dan igrati tešku i važnu utakmicu. Bez Modrića bi sve to bilo gotovo nemoguće. Nadam se da će nam se on vrlo brzo priključiti – rekao je Redknapp.

Trener Tottenhama nesretan je što Luke neće biti na startu Lige prvaka.

– Imamo velike ambicije u Ligi prvaka, dosta smo uložili u momčad, pa sam zabrinut jer Luka je jedan od naših ključnih igrača.

Tottenham vrlo dobro plaća Modrića, a on se nakon drugog povratka iz reprezentacije ozlijedio. Istina je da je ovdje riječ o udarcu, ali Redknapp bi više volio da mu je Luka stalno na oku. Jer, Modrić se priključio Bilić boysima nakon što nije potpuno zaliječio svoju staru ozljedu. Već je Redknapp jednom protestirao, malo zahladio odnose s Bilićem.

Kockasti ovise o Luki

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić također ovisi o Modriću. Naime, kada Luka nije potpuno spreman, ni Hrvatska ne igra kako zna, što se vidjelo u utakmici protiv Grčke. A vrlo brzo na redu je put u Tel Aviv gdje Hrvatska mora ići na pobjedu protiv Izraela.

Bilić se može samo nadati da će Lukin oporavak biti brz te da će predvoditi kockaste u Svetoj zemlji.

Komentara 5

OB
-obrisani-
18:04 13.09.2010.

Naša reprezentacija puno bolje igra sa Rakitićem u prvom sastavu nego s Modrićem. Vidjelo se to u Letoniji i u Zagrebu kada je Rakitić bio na klupi. Nisam gledao Modrića u Tottenhamu,ali u reprezentaciji igra loše. Vaše priče da reprezentacijaacija ovisi o Modriću su smiješne,puno bolje izgledamo kada je Modrić na klupi.

GO
golo
18:34 12.09.2010.

ne umanjujem lukin ucinak za hrvatsku reprezentaciju , nu previse je toga koliko je vazan jedan igrac, ako toliko stvarno ovisimo na jednoga igraca nema tu srece i uspjeha

LA
Lass
00:03 13.09.2010.

bravo novinar, bravo. kad nije igrao u latviji onda ste dizali igru do neba, a sad kad je igrao vam to nije bilo to. ma dajte se više dogovorite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije