Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ocjene hrvatima

Modriću dobra ocjena, Ćorluki i Kaliniću loše

\'Manchester City\'s David Silva (left) and Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (right)  Photo: Press Association/Pixsell\'
Pixsell
26.09.2010.
u 18:43

Po ocjenama Sky Sportsa, Luka Modrić igrao je dobro iako je njegov Tottenham izgubio od West Hama (0:1), a ocijenjen je sedmicom.

Komentara 1

VK
vječni krojf
10:37 27.09.2010.

Zamislite koliko je Modric bio dobar ,dobio je pola ocjene vise od Corluke.Meni se cini da je karijera Modrica u silaznoj putanji.On je fizicki preslab za englesku ligu gdje su vecinom gorostasi igraci.Bundesliga bi bila za njega puno povoljnija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije