Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primera, 27. kolo

Modriću 74 minute u pobjedi Reala, Rakitić došao do 17. asistencije

Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
09.03.2014.
u 21:10

Luka Modrić odigrao je dobru utakmicu, a u 74. minuti, pri rezultatu 2:0, umjesto njega je ušao Isco

Nogometaši Reala rutinski su došli do pobjede u 27. kolu španjolske Primere. Na Santiago Bernabeuu su uvjerljivo pobijedili Levante sa 3:0 i odvojili se na vrhu ljestvice.

Momčad Carla Ancelottija od samog početka je dominirala, a susret je završila sa 25 udaraca te posjedom lopte 71 posto. A poveo je Real već u 11. minuti. Di Marija je ubacio iz kornera, a Ronaldo glavom zabio za vodstvo. U 49. se minuti Portugalac pretvorio u asistenta, a Marcelo je zabio za 2:0, a konačni rezultat postavio je Nikos Karabelas koji je postigao autogol. Pokušao je izbaciti loptu iz vlastita kaznenog prostora, ali je pogodio donji kut svog gola.

Luka Modrić odigrao je dobru utakmicu, a u 74. minuti, pri rezultatu 2:0, umjesto njega je ušao Isco.

Sevilla je došla do gostujuće pobjede, bila je bolja od Almerije 3:1. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić utakmicu je zbog umora započeo na klupi, a u igru je ušao u 70. minuti. Samo sedam minuta kasnije asistirao je Gameiru za pogodak. Raketi je to bila 11. asistencija u Primeri ove sezone, a ukupno čak 17. Uz to, postigao je deset prvenstvenih pogodaka.

Real je vodeći na ljestvici, ima 67 bodova, tri više od Atletico Madrida, a čak četiri od Barcelone.

>>Modrićev suigrač obučen u Batmana trčao s bikovima, klub ga kaznio

Komentara 2

TO
tony111
22:06 09.03.2014.

Modrić pokupio ovacije, a po portalu goal.com igrač utakmice

BO
bosutska
12:18 10.03.2014.

Nemojte ga previse falliti pa ce jos poceti davati golove...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije