Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova oda Luki

Modrićev uspon i pad: Nikad se nisam zamarao time što se govori o meni

Luka Modrić vs Lionel Messi
UESyndication/PIXSELL
30.03.2014.
u 15:35

"Bivši igrač Tottenhama ima broj 19, ali navijači žele da od sljedeće sezone nosi 'desetku'. On je to svojim igrama zaslužio", stoji u zaključku članka

"Luka Modrić je 2012. godine proglašen najgorim pojačanjem, a sada je jedan od najvažnijih igrača Real Madrida. Njegova sposobnost napokon je došla do izražaja, a on je Realu pomogao da dođe do nekih vrlo važnih pobjeda", ovim riječima započinje Football Espana svoj tekst o Luki Modriću, u kojem se hvalospjevima piše o našem reprezentativcu.

Autor članka podsjeća kako je Luka u početku imao problema s prilagodbom te kako je s vremenom igrao sve bolje i bolje, a da je sada navijačima jedan od najdražih igrača.

- Nikad nisam razmišljao o tome da odem iz Reala niti sam svoj dolazak smatrao pogreškom. Nikad nisam previše mario za to što drugi misle o meni, imao sam svoje ciljeve i vjeru u sene. Svi ti kritičari samo su me gurali naprijed, želio sam im pokazati da su u krivu. Iako izgledam krhko, ja sam zapravo vrlo jaka osoba, psihički i fizički, rekao je Modrić za BBC.

Autor teksta govori i o tome kako su mnogi mislili da će Isco i Illarramendi izgurati Luku iz prve postave te da će naš nogometaš napustiti klub, ali Ancelotti je imao povjerenje u njega i Modrić je učvrstio svoju poziciju.

"Bivši igrač Tottenhama ima broj 19, ali navijači žele da od sljedeće sezone nosi 'desetku'. On je to svojim igrama zaslužio", stoji u zaključku članka.

>>Oni vjeruju u nas zbog Lovrena, Modrića, napadača, ždrijeba i iskustva

Komentara 5

ĆA
ćaćaća
16:23 30.03.2014.

nije za velike utakmice..

KA
kajinx
18:29 30.03.2014.

Čitam o usponu, a gdje je pad?

A4
alfa 4c
16:40 30.03.2014.

A gdje ga dizete bas toliko.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije