Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva izjava

Modrićev suigrač uzburkao strasti i pokrenuo veliku raspravu na internetu

Luka Modrić, Cristiano Ronaldo, Marcelo
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/5
12.02.2018.
u 12:14

Njegova posljednja izjava uzburkala je strasti i pokrenula raspravu na društvenim mrežama

U ljeto 2017. godine transfer Brazilca Neymara iz Barcelone u PSG odjeknuo je nogometnim svijetom. Za 222 milijuna eura francuski prvak doveo je jednu od najvećih zvijezda svijeta i time najavio velike ambicije.

Međutim, već tada su krenule priče da je PSG samo usputna stanica u njegovoj karijeri, da je on zapravo želio u Real Madrid, ali da to nije mogao učiniti izravno iz redova njegova najvećeg sportskog rivala Barcelone.

Tada su to bila samo šaputanja, ali takav scenarij u posljednje vrijeme sve se glasnije spominje. 

Neymar je u 27 utakmica ove sezone zabio 28 golova, ali francuski i španjolski mediji pišu kako je nezadovoljan i da želi otići iz Pariza. I upravo se Real spominje kao njegova sljedeća destinacija. A Brazilac Marcelo, član madridskog Reala, posljednjom je izjavom uzburkao strasti i pokrenuo raspravu na društvenim mrežama.

– Siguran sam da će Neymar zaigrati za Real – rekao je Marcelo pa dodao:

– Jednoga dana igrat će ovdje, vjerujem da on to želi. Bilo bi sjajno da dođe, siguran sam da bi se bez problema uklopio – zaključio je Marcelo.

Komentara 3

MA
Maxi73
15:17 12.02.2018.

Pa i imalo bi smisla sve ovo gore navedeno. Ne smije direktno iz Barce u Real-jasno je. Da ostane godinama u PSG-u, nema nikakvog smisla.. Liga bez kvaliteta i njegov tim bez konkurencije. Svima je bilo jasno da sportsku perspektivu on ovdije nema. Real je prava ekipa po njegovoj mjeri.

PR
prajdali100
15:15 12.02.2018.

Godine čine svoje.Iako su pokorili sve i osvojili SVE i Ronaldo i Modric imaju 32 godine a veliki klubovi ništa ne prepuštaju slučaju.Mora se žurno raditi na pomlađivanju momčadi i slaganju nove za narednu sezonu.Njih dvojica ce tu biti još 1-2 sezone i to je to.Ostaće nam vječno u uspomeni.

JO
josip
13:56 12.02.2018.

zamjena za Ronalda koji je odigrao svoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije