Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka Modrić
Povratak na članak

Modrić: Živciraju me priče o mojoj plaći!

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić izjavio je za Daily Mail da mu se u vrijeme recesije u njegovoj domovini ne sviđa često naglašavanje njegovih visokih primanja.

Komentari 3

OB
-obrisani-
22:51 08.08.2010.

Pa dobro,sto vas briga tko od njih koliko zaradjuje...placate li ih vi ...Koji vam je vise... Pocmite vi pismeni o vasim primanjima pricati,nije li tako h2.... vredjanje je Hrvatska vrlina,vredjanje i zavist,omalovazavanje drugih.... jadan smo mi narod.... Fuj,pun pakosti i zavisti..

VL
H2
h2opolo
18:10 08.08.2010.

svaka cast Luki za prikazani nogomet,medjutim sto si taj dackic zamislja tko je i sto je da se nebi smjelo raspravljati o njemu i njegovim primanjima kao i ostalih polupismenih sreckovica

VL
OB
-obrisani-
10:47 09.08.2010.

Modrić: Živciraju me priče o mojoj plaći jer ja sam istinski zapadno balkanski Messi što sam dokazao na World Cupu gdje me niko živ nije mogao zaustaviti a Lionel je ispao i još su ga bacali po terenu !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.