Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE UZOR?

Modrić: Želim biti poput Gascoignea

06.11.2008.
u 10:38

Luka Modrić je otkrio u razgovoru za The Telegraph da mu je velika želja postati igrač sredine terena kakvi su nekad u Spursima bili Glenn Hoddle i Paul Gascoigne.

Engleski dnevnik piše da hrvatski veznjak dolaskom u Premiership nije opravdao visoku cijenu svojeg transfera. Ipak, nakon odlaska Juandea Ramosa i ustoličenja novog menadžera kluba Harryja Redknappa dodaje se da je Modrić na poziciji iza napadača počeo igrati na način koji ga je i doveo na Otok.

Redknapp uopće ne dvoji da se igra momčadi može izgraditi oko Modrića, a on, pak, vjeruje da može biti uspješan poput Hoddlea i Gascoignea, idola Spursovih navijača.

- To su sjajni igrači i volio bih kada bi se to dogodilo. Takve usporedbe me inspiriraju, pokušat ću dati sve od sebe ne bi li me navijači zavoljeli poput ostalih igrača. Nisam nikada pomišljao da ne bih mogao uspjeti u Premiershipu, i nakon lošeg početka ostao sam samouvjeren - tvrdi Modrić.

- Trenerove riječi shvaćam kao kompliment i pokušat ću mu uzvratiti igrajući što bolje mogu. Pozicija koju mi je u igri namijenio meni je najdraža, na njoj najviše volim igrati. Osjećam pritisak nakon svih lijepih riječi, ali samouvjeren sam i na travnjaku moram dokazati da sam dorastao očekivanjima - dodaje uz objašnjenje da će igrati na bilo kojem mjestu u momčadi ako tako Redknapp odluči.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije