Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počinje premiership

Modrić želi dokazati da je za Manchester

Niko Kranjčar, Luka Modrić
AFP
14.08.2010.
u 10:35

Modrić je nakon ozljede, a to je pokazao u Bratislavi, ponovo potpuno spreman, samo premalo konkretan u završnici.

Je li Luka Modrić igrač za Manchester United? Ne postoji idealniji prostor od Premiershipa (prvenstvo Engleske) koji danas upravo otvaraju Tottenham naših Modrića, Kranjčara i Ćorluke i Manchester City (13.45, Sportklub) koji je ovog ljeta uspio po vrijednosti igrača preskočiti slavne velikane engleskog nogometa Arsenal i Liverpool.

– Baš će prva utakmica reći istinu o nama. Manchester City (Tevez, Adebayor, David Silva, Yaya Toure, najplaćeniji igrač na Otoku) najavljuje da se može potući s Chelseom i Manchester Unitedom. Mislim da to može i Tottenham – rekao je prije nekoliko dana Niko Kranjčar, koji je u svim najozbiljnijim vizijama Harryja Redknappa.

Modrić je nakon ozljede, a to je pokazao u Bratislavi, ponovo potpuno spreman. Bio je rastrčan, razigran, ali opet premalo konkretan u završnici. I to je taj uteg koji on nosi, koji ga, kažu mnogi, ipak sputava da zaigra za Chelsea ili Manchester United.

Ramirez najskuplji

Luka je igrač vrhunske klase. Da, nedostaje mu da češće postiže pogotke. Ali, to bi mogla biti sezona u kojoj će definitivno potvrditi da je spreman za najveće svjetske klubove. Ćorluka će sigurno biti jedan od stupova Spursa, Niko je uvijek spreman za vic u igri, za neki lijepi pogodak, za kreaciju u sredini. Ivan Klasnić je ostao u Boltonu, Kalinić u Blackburnu. Klasnić će zabiti svojih 7-8 golova, Kalinić se, pak, treba dokazati.

Što je donijelo ljeto na Otoku? Recesija je uplela prste, pa je ovo nakon rekordne 2006. godine (uloženo u momčadi 921 milijun eura) ljeto u kojem su klubovi najmanje ulagali, i to samo 271 milijun, što je gotovo dvostruko manje nego prošle godine. Tada je Andrij Ševčenko u Chlesea došao za 46 milijuna eura. Danas je za 22 milijuna eura u Chelsea stigao Ramirez iz Benfice.

Hoće li smanjena potrošnja uzeti i dio kvalitete engleskih klubova. Neće pretjerano, ponovo se može očekivati odličan nogomet, no upitno je hoće li biti dovoljno dobri da sruše Barcelonu i Real, danas ipak dvije najbolje svjetske momčadi.

Stari favoriti za krunu

Na Otoku nema niti najboljih igrača (Messi, Ronaldo, Iniesta, Kaka....), no još uvijek su tu Rooney, Drogba, Gerrard, Torres, Fabregas te mnogi drugi igrači koji će opet jamčiti spektakl. Favoriti za krunu su stari - Manchester United i Chelsea, teško da i taj razvikani Manchester City može učiniti nešto. Liverpool, Arsenal? Vrlo teško. Velika su to imena, klubovi s tradicijom, ali nemaju moć.

Komentara 3

JO
jozinho
13:52 15.08.2010.

modric za manchester ??? hahahahahahahahahahahaha koliko je golova zabijo( i ako to nije njegova primarna zadaca) u zadnje 3 godine? mozda 11 golova....

OB
-obrisani-
23:46 17.08.2010.

Za ovaj posao Vam nije potrebno ništa osim registracije, a za uspjeh je dovoljno da slijedite upute koje dobijete od Nas! INFO: www.gdi-wealth.ws

PE
PeterBeardsley
18:20 21.08.2010.

bolje mu je da ostane još koju sez. u spursima da probaju osvojit nešto nego da ode u utd. ionako je bolji od i carricka i od onog klošara andersona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije