Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham - Werder 3:0

Modrić zabio za povijesni prolaz! (video)

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (R) is challenged by Werder Bremen\'s Daniel Jensen during their Champions League soccer match at White Hart Lane in London November 24, 2010.   REUTERS/Dylan Martin
Reuters
24.11.2010.
u 22:21

Luka Modrić postigao je drugi pogodak u susretu 5. kola Lige prvaka, u kojem je njegov Tottenham dočekao Werder.

Peter Crouch spustio je loptu glavom, Luka Modrić ju je primirio, varkom tijela izbacio Austrijanca Prödla, prebacio si loptu s lijeve na desnu nogu i s lakoćom matirao vratara Wisea. Tom je pogotku prepuni White Hart Lane pljeskao dugo, dugo.

Bila je to majstorija omalenog hrvatskog veznjaka, čarolija zbog koje se kupuje ulaznica, zbog koje Harry Redknapp ne prestaje hvaliti našeg dečka s Velebita.

– Luka je bio apsolutni vladar igre. Pas-igra bila mu je super precizna, stalno je bio za korak brži od suparnika, pritom je sjajno proigravao svoje suigrače, posebno raspoloženog Lennona i eksplozivnog Balea.

Najviša europska klasa

Modrić je jučer pokazao da je ponajbolji europski vezni nogometaš koji stalno drži visoku razinu, iz utakmice u utakmicu on to ponavlja – nije prestajao hvaliti Bilićeva nogometaša bivši Dinamov trener Velimir Zajec.

Uz sjajan gol, Modrić je početkom nastavka jednom minijaturom izbacio Werderovu obranu, zakvačio ga je Kroos, a arbitar je pokazao na bijelu točku. Gareth Bale, najbolji Tottenhamov igrač ove sezone, promašio je kazneni udarac, ali ništa jučer nije moglo zasmetati Tottenhamu. On je za Werder izgledao kao Space Shuttle. Aron Lennon, čovjek koji je lani na Wembleyju radio po lijevoj strani hrvatske nogometne reprezentacije što je htio, uz Modrića je odigrao odličnu utakmicu. Upisao je dvije asistencije, bio je uz Luku najbolji Spurs. Modrić je bio apsolutni detonator u rušenju Werdera 3:1 (za sinoćnju igru goal.com mu je dao ocjenu 8.5, a Lennon i Bale dobili su 7.5).

Najbolje ove sezone

Bila je to bez dvojbe najbolja igra u devetnaest nastupa za Spurse ove sezone. Luka je odigrao 1506 minuta, postigao dva pogotka, ali posebno dobro igra posljednjih mjesec dana. Tottenham je uvjerljivo kolo prije kraja izborio nastup u osmini finala Lige prvaka, a Redknapp će se sada nedvojbeno naći na kušnji. Svjestan je toga da će Modrića, nastavi li on u ovom ritmu, teško zadržati na White Hart Laneu. Luka je sinoć odigrao baš onako kako bi to želio vidjeti trener Barcelone Joseph Guardiola. Emisari iz Katalonije ne prestaju pratiti Modrića, a u ovakvom izdanju, kada je potpuno zdrav i do kraja spreman, naš nogometaš doista može igrati i u najvećim svjetskim momčadima. Deset minuta prije kraja utakmice Niko Kranjčar zamijenio je Garetha Balea, izveo jedan dobar slobodan udarac. I dalje jedan od naših najboljih nogometaša skuplja samo mrvice.

Liga prvaka, 5. kolo:

skupina A:
Inter - Twente 1:0,
Tottenham - Werder 3:0 (Modric gol za 2:0)

skupina B:
Schalke - Lyon 3:0,
Hapoel - Benfica 3:0

skupina C:

Rangers - Man.Utd 0:1,
Valencia - Bursaspor 6:1

skupina D
:
Rubin - Kopenhagen 1:0,
Panathinaikos - Barcelona 0:3

Uskoro opširnije.

Komentara 12

OB
-obrisani-
15:05 25.11.2010.

To je ta razlika u nogometnoj vještini, tehnici i znanju naših, španjolskih ili brazilskih igrača od onih engleskih, irskih ili škotskih panjeva. Da je ova lopta došla nekom Englezu, on bi zatvorio oči i onako iz prve bi je udario lijevom iz sve snage, najvjerovatnije u dvadeseti red tribine. Nikad nisu znali igrati i nikad neće znati igrati ti Englezi, jer su po prirodi, po genima antitalenti, i zato nikad nisu osvojili ništa osim one pljačke na domaćem travnjaku 1966. Štoviše, nikad nisu bili ni u finalu nekog velikog natjecanja.

TO
Tot
22:31 24.11.2010.

zadranin???više bi ga opisalo dinamovac....

KA
kakodane2
12:09 25.11.2010.

hahahahaha smješan je ovaj admi.... u postu je pisalo da je Modrić dobio ocjenu 8.0 od goal.com a ne 8,5 kako je Flak naveo i to sam potkrijepio linkom na report utakmice. tko ne vjeruje neka ode na na njihovov site. uglavnom admine smiješan si! da to nisi ti Flak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije