Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grčka – hrvatska

Modrić: Vjerujem u pobjedu protiv Grčke

Luka Modrić, Vedran Ćorluka
Marko Lukunić
07.10.2011.
u 12:21

Uoči večerašnje utakmice Grčke i Hrvatske na stadionu Karaiskakis veznjak Tottenhama Luka Modrić najavio je borbu za sva tri boda.

Hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Vedran Ćorluka vjeruju da u Grčkoj mogu doći do pobjede koja bi Hrvatskoj reprezentaciji osigurala nastup na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini 2012.

– Stvarno vjerujem u ovu momčad. Dovoljno smo iskusni i uopće ne razmišljamo o porazu. Moramo se usredotočiti i dokazati da smo bolja momčad od Grčke – za stranice HNS-a rekao je Modrić

Slična je stava i Modrićev suigrač iz Tottenhama Vedran Ćorluka.

– Hrvatska nikad nije igrala na neriješeno, uvijek idemo na pobjedu. Očekujem da ćemo svi biti na vrhunskoj razini, da ćemo svi biti pravi – rekao je Ćorluka.

Komentara 3

MC
mcqueen
13:43 07.10.2011.

ajmo dečki

RP
re_plik
15:34 07.10.2011.

A dobro, ako trkljasti patuljak tako tvrdi, onda je to to...

II
izvor istine
22:38 07.10.2011.

Vjerujes ti samo u lijepe provode po jadranu.daleko si ti jos od pravog i velikog profesionalca koji svim srcem se bori na terenu za pobjedu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije