Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAILY EXPRESS

Modrić uoči Milana: Imamo još mnogo posla

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (R) is challenged by Werder Bremen\'s Daniel Jensen during their Champions League soccer match at White Hart Lane in London November 24, 2010.   REUTERS/Dylan Martin
Reuters
08.03.2011.
u 12:23

Nakon što je gotovo pola stoljeća pokušavao doseći europska natjecanja, Tottenham je na pragu da dokaže da knock-out Lige prvaka nije samo slučajnost.

Bale ili Pato? Za mnoge nogometne stručnjake i novinare to su dva igrača koja se najviše spominju uoči večerašnje uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka. Gareth Bale se nakon više od mjesec dana vraća u elitnu postrojbu Harryja Redknappa. Ta je vijest uznemirila sve u Milanu.

– S Baleom je Tottenham postao opasniji. Naime, od onih sam trenera koji tvrde da jedan igrač nije ključan, ali Bale je toliko opasan da bih iskreno volio da ga nema – rekao je trener Milana Massimiliano Allegri.

Bale sigurno neće biti u najboljoj formi, ali bit će odmoran, svjež te i te kako bitan za igru lijeve strane Spursa.

– Veselim se povratku na travnjak. Neka navijači uživaju u spektaklu, a mi jednostavno ne smijemo pogriješiti.

Osigurati Ligu prvaka

Kada bi pitali Harryja Redknappa tko je za njega ključni igrač Spursa, ne bi dvojio ni trenutka. To bi bio Gareth Bale, a odmah do njega Luka Modrić. Kada se Bale oporavljao, Modrić je bio najbolji igrač Spursa. U gotovo svakoj utakmici.

– Odlično se osjećam, a moram vam prenijeti i osjećaj momčadi. Za nas je igranje u Ligi prvaka najveće moguće uzbuđenje. To je vrhunac u našem nogometnom poslu – rekao je Tottenhamov igrač s brojem 14 Luka Modrić.

Uvjeren je da će večeras doživjeti najbolje ozračje na White Hart Laneu otkako je igrač Spursa. Luka upozorava da niti jednog trenutka njegovi suigrači ne smiju zaboraviti na prvenstvo Engleske.

– Borba za četvrto mjesto bit će i te kako teška. Manchester City, Chelsea, a možda i Liverpool, koji je igrao vrhunski protiv Manchester Uniteda, veliki su nam suparnici. Mi smo napravili dosta pogrešaka, pa više nemamo puno prostora, moramo pobjeđivati u prvenstvu – zaključio je Modrić u razgovoru za Daily Express.

Spursi imaju 1:0 sa San Sira, a Milan veliki trio - Pata, Robinha i Ibrahimovića.

– Pato je igrač kojeg će Spursi teško zadržati. Za mene je on ključan u toj utakmici – rekao je Gianfranco Zola, proslavljeni talijanski nogometaš koji je dugo igrao na Otoku te ondje radio kao trener.

Sudar majstora

Niko Kranjčar će, kao i cijele ove sezone, sjediti na klupi, te eventualno ući u igru pri samom kraju utakmice. Vedran Ćorluka se još nije oporavio nakon što ga je u prvoj utakmici Flamini ozlijedio. Za Milan neće igrati Gattuso, koji je zbog nesportskog ponašanja na prvoj utakmici dobio četiri utakmice zabrane igranja iako nije dobio crveni karton na samoj utakmici.

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
12:49 08.03.2011.

Naprijed mali...ak im ne igra Pirlo trebali bi ste ih proć !!!

Avatar that_good
that_good
16:35 08.03.2011.

teoretski -- realne su šanse da prođu, ali ipak to je Milan (talijani), jedan milanov igrač ima više iskustva igranja u takvim utakmicama nego pola momčadi sa White Hart Lanea, ali sretno Spursi !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije