Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK 7. STUDENOG

Modrić sve bliže povratku na travnjake

Luka Modrić
Reuters
25.10.2009.
u 10:01

Hrvatski vezni nogometaš Tottenhama Luka Modrić početkom studenog bi se trebao priključiti ostatku momčadi i vratiti se u trenažni proces, piše ims.scouting.com.

Modrić je slomio fibulu desne potkoljenice krajem kolovoza u premierligaškom susretu Tottenhama i Birminghama, nakon jednog grubog starta Leeja Bowyera, te je odtad van travnjaka.

Iako su prvotne prognoze predviđale pauzu do sredine listopada, ozljeda se ipak pokazala teže prirode, ali sada je Modrić dobio od liječnika zeleno svjetlo za povratak.

Posljednje pretrage nisu pokazale nikakva dodatna oštećenja, te bi tako hrvatski veznjak trebao iz dana u dan biti sposoban za sve veće napore i opterećenja ozlijeđene noge.

Predviđa se da bi Modrić trebao propustiti još naredne dvije utakmice Spursa, protiv Evertona u utorak u Carling Cupu, kao i gradski premierligaški derbi protiv Arsenala 31. listopada, ta da bi mogao biti spreman za povratak 7. studenog u prvenstvenom dvoboju sa Sunderlandom.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
10:37 25.10.2009.

Mali, polako i bez žurbe, zbog malo nestrpljivosti mogel bi se kajat ostatak života. Ne žuri, prođi cijeli proces oporavka i tek kad buš 100% spreman onda kreni dalje...nek ti je sa srećom !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije