Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kapetan
Povratak na članak

Modrić snažnom izjavom ispunio srca hrvatskim navijačima

Kapetan vatrenih je naglasio kako je bez obzira na ishod nedjeljnog finala, ovo za njega najveći trenutak hrvatskog sporta

Komentari 8

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:45 12.07.2018.

Slabo nešto komšije izveštavaju o finalistima a imamo sve preduslove za to .. igra se u njima omiljenoj Rusiji, jedan od finalista je HR ( a svi smo mi srbi kako kažu ) i za protivnika imamo Francusku tradicionalno njima naklonjenu ?

VL
DJ
djordje
10:30 12.07.2018.

Bravo dečki ljubim vam skute, u Hrvata ovo se nije vifjelo od " OLUJE " imam osjećaj da ste nam srca ispunili - ponovo, ova sinočnja pobjeda mi je najdraža na ovom natječanju......hvala hvala hvala hvala.......ZA DOM, SPREMNI !!!!!!

VL
SO
sokodnaranče
10:28 12.07.2018.

Neka pate index i mrki Vulin.

VL
IV
ivicasbgr
11:42 12.07.2018.

evo jednog moga zapazanja mozda grijesim,ali cijelo ovo prvenstvo slusam naseg komentatora dragu cosica i pitam se do koje ce granice ici njegova netrpeljivost ptrema ivanu strinicu,ne mogu da vjerujem sa kakvim ushicenjem komentira svaki potez pivarica,dok kod strinica stvarno trazi dlaku u jajetu. ok mozda i pivaric igra bolje,ali stalno govorimo kako vjerujemo dalicu,pa predpostavljam da i on najbolje zna. a cosicu,ne treba ti to,uzivaj jednako u potezima svih hrvatskih igraca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.