Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kapetan
Povratak na članak

Modrić: Sigurno bih to isto učinio kao i Messi

Dalić nas je podignuo prije svega psihološki i ostvario dvije velike pobjede protiv Ukrajine i Grčke - rekao je Luka

Komentari 17

DU
Deleted user
21:49 11.06.2018.

Mora da je strašno deprimirajuće ako se baviš nogometom i znaš da niko nikad neće ponovit Lukin uspjeh ?

VL
IV
IvanMNECRO
21:09 11.06.2018.

Adrien Thomasson, majka Hrvatica, otac Francuz, ima nase papire, trzisna vrijednost 8 milijuna eura, 24 godine, ljevonogi igrac sredine terena, da li itko zna postoji li mogucnost da zaigra za lijepu nasu u skorije vrijeme?

VL
BA
bazinga
13:20 12.06.2018.

Tko još vjeruje nosatom lažovu

VL
DU
Deleted user
21:27 11.06.2018.

pitam se Luka dali bi i ti kao Messi odustao da igras protiv Izreala prijateljsku utakmicu kao sto je ucinio Messi??? To pitanje mu treba postaviti , tu je Messi bio velik za povjest!! mucno je gledat da nasi politicariicari protiv cionista kukavicki cute !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.