Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Patili smo i uživali'

Modrić uputio Ramosu emotivnu poruku: Brate, jako mi je teško...

Modrić i Ramos
Foto: Instagram
1/5
17.06.2021.
u 23:46

Od prvog dana kada sam stigao u Madrid, bio si posebna osoba za mene. Patili smo i uživali, gubili, ali iznad svega, pobjeđivali, poručio mu je Modrić.

Luka Modrić (35) s hrvatskom reprezentacijom nastupa na Europskom prvenstvu, no nije se zaboravio oprostiti od velikog prijatelja Segija Ramosa (35) koji napušta Real Madrid. 

- Prijatelju i brate, vrlo mi se teško oprostiti od tebe. Od prvog dana kada sam stigao u Madrid, bio si posebna osoba za mene. Patili smo i uživali, gubili, ali iznad svega, pobjeđivali. Bio si primjer kao suigrač i kapetan. Nedostajat ćeš mi. Već znaš da u meni imaš prijatelja. Hvala na svemu i sretno. Volim te, brate - napisao je Modrić na Instagramu.

 

Hrvatski kapetan i legendarni španjolski stoper devet godina su dijelili svlačionicu madridskog velikana, a često su se družili i privatno. Obiteljski prijatelji, tako su, između ostalog, često zajedno ljetovali i na Jadranu.

Ramos odlazi jer se nije uspio dogovoriti s čelnicima Reala oko produljenja ugovora, a za madridski klub odigrao je 671 utakmicu uz 101 pogodak i čak 22 osvojena trofeja.

Video - Luka Modrić

Komentara 5

PA
Paket
00:10 18.06.2021.

Dvije takve legendo da se to ne može opisati

PS
popevke sAm slagal
00:05 18.06.2021.

Kad se za jedno 20 g. zapiju na nekoj večeri u nekom Madridskom restoranu, kada će im prilaziti ljudi i moliti za sliku i autogram, znati će da su učinili nešto povijesno. Legende !

PP
Pucvala_Premium.
09:49 18.06.2021.

2019rekordna godina turizma moze se zahvaliti 2018 , vise je za BDP Hrvatske uradio Lzka Modric i Games of trones nego sva hrpa ekonomski strucnjak uhljeba i kompletna turisticka zajednica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije