Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKE

Modrić: S Pavljučenkom Čarli i ja ne možemo razgovarati

26.12.2008.
u 20:20

Ruski napadač Tottenhama, Roman Pavljučenko, našao se u nemilosti hrvatskih suigrača Luke Modrića i Vedrana Ćorluke, tvrdi Daily Mail pozivajući se na Sovjetski Sport.

Hrvatski reprezentativci, tvrdi se, ljuti su na suigrača jer se ovaj niti ne trudi naučiti engleski jezik, pa je komunikacija na travnjaku gotovo nemoguća. Pavljučenko je došao iz moskovskog Spartaka prije četiri mjeseca, a Daily Mail piše da je naučio “malo više od nekoliko riječi na engleskome jeziku”.

Navodno je i Pavljučenkov bivši suigrač, a reprezentativni vratar Hrvatske Stipe Pletikosa, prilikom nedavnog gostovanja svoje momčadi na White Hart Laneu opomenuo Pavljučenka da se ne može tako indolentno odnositi prema suigračima.

- Tvoji suigrači tvrde da nakon četiri mjeseca u Londonu ti još uvijek ne govoriš ništa engleskog jezika. To nije dobro, ne budi lijen i počni ga učiti - navode se Pletikosine riječi.

Luka Modrić za Sovjetski Sport kaže:

- Pavljučenko je talentirani napadač, ali je ponekad teško shvatiti što će napraviti na travnjaku. Vjerojatno naša suradnja nije izvrsna zbog toga što ne možemo razgovarati. No, radimo na tome.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije