Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKINE REAKCIJE

Modrić: Razočaran sam zbog klupe u Udinama

luka-txt.jpg
import
25.10.2008.
u 13:37

Vezni igrač Tottenhama i jedan od dvojice hrvatskih reprezentativaca tog kluba Luka Modrić potužio se na lošu sreću u prvom nastupu Spursa u Ligi UEFA-e.

Tottenham je izgubio u gostima od Udinesea s 2-0 u prvom nastupu u skupini D Lige UEFA-e, u kojoj će sljedeći nastup Spursi imati 6. studenog na White Hart Laneu protiv zagrebačkog Dinama.

Luka Modrić je prvo poluvrijeme utakmice u Udinama odgledao s klupe za pričuve, ušao je tek u nastavku:

- Dao sam sve od sebe u tom susretu, ali sam bio usamljen u sredini terena. Nisam mogao učiniti ništa više od onoga što jesam. Bio sam razočaran zbog toga što sam ostao na klupi na početku, ali to je bila trenerova odluka – prenosi subotnji Guardian Modrićevu izjavu.

- Počeli smo dosta dobro protiv Udinesea, ali smo nesretno primili prvi gol. Bio je to ključni trenutak utakmice. I drugo poluvrijeme smo dobro počeli, ali se opet zbio nesretni trenutak, crveni karton Jamieja O'Hare u 57. minuti. Nakon toga je bilo teško stvarati prilike. Crveni karton uzrokovao je dosta zbrke u našoj momčadi – analizirao je Modrić. Neki su Modrićevi suigrači bili dosta kritičniji prema igri svoje momčadi. David Bentley tako je rekao: - Izgledali smo kao da ne znamo što radimo.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije