Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometaš godine

Modrić ostao bez nagrade. Evo tko je za čitatelje Marce lani bio najbolji

Luka Modrić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
01.01.2019.
u 15:19

Lionel Messi se našao na prvom mjestu ispred našeg Luke Modrića i Francuza Antoinea Griezmanna

Najčitaniji španjolski dnevnik imao je svoj izbor za najboljeg nogometaša prošle godine. Čitatelji Marce od 100 ponuđenih igrača izabrali su Lionela Messija.

Argentinac se našao na prvom mjestu ispred našeg Luke Modrića i Francuza Antoinea Griezmanna. U prvih pet još su se ugurali Portugalac Cristiano Ronaldo i Francuz Kylian Mbappé.

>> Luka Modrić: Zlatna lopta je kruna sjajne karijere

U izboru se našlo još petorica Hrvata, Ivan Rakitić (15.), Mario Mandžukić (25.), Dejan Lovren (51.), Ivan Perišić (55.) i Danijel Subašić (71.).

Lionel Messi bio je prvi strijelac španjolske lige i najbolji strijelac najjačih liga u prošloj godini, a vodio je i Barcelonu do duple krune.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Diavolo
Diavolo
20:03 01.01.2019.

Realno stanje i poredak

HR
hrvatin
14:33 02.01.2019.

Izbor navijaca koji donosi Marca je jedini pravedan.Messi je najbolji igrac svijeta od kad igra i sve dok bude igrao.Najbolji je i svih vremena.Svako drugo razmisljanje je pristrano.

AL
Alza
15:24 01.01.2019.

pišite ono što je aktuelno a to je da Real zeli prodati "najboljeg" igrača na svijetu, ali nema puno zainteresovanih koji bi ga kupili iako je cijena izuzetno niska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije