Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Modrić opet ozlijeđen, Redknapp tvrdi: Luka ne simulira, bolestan je

'Luka Modric of Tottenham Hotspur controls the ball during the 2011 Vodacom Challenge final match between Orlando Pirates and Tottenham Hotspur at the Coca Cola Stadium on July 23, 2011 in Johannesbur
'FRENNIE SHIVAMBU'
31.07.2011.
u 18:28

Luka Modrić nije nastupio u utakmici između Tottenhama i Brightona, što je odmah potaknulo sumnje engleskih novinara kako to ima veze s mogućim transferom u Chelsea

- Nema to nikakve veze s time, Luka se osjećao loše, a liječnik je potvrdio da ima upalu jednjaka. Inače, njegovo je ponašanje za svaku pohvalu - preduhitrio je sve trener Redknapp.

U isto vrijeme izvršni predsjednik Chelsea Ron Gourlay najavio je mogućnost slanja nove ponude za našeg reprezentativca.

- Ne volim govoriti o igračima drugih momčadi, ali to je svakako opcija koju ćemo razmatrati. Sljedeći tjedan sastat ćemo se s našim trenerom i dogovoriti hoćemo li poslati ponudu.

Uoči prijateljske utakmice između Intera i Cityja predstavnici klubova razgovarali su o zamjeni Tevez - Eto'o.

Komentara 2

OB
-obrisani-
06:57 01.08.2011.

Redknapp tvrdi: Luka ne simulira, bolestan je a nevini Ante ne laže, zatvoren je..

DU
Deleted user
09:03 01.08.2011.

O janez , vratio si se sa mora. Jesi bio na Hrvatskom prekrasnom velikom moru ili onoj vašoj žabokrečini 3 X 3 metra !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije