Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČER HRVATA U LP

Modrić odigrao briljantnih 90 minuta u pobjedi Reala, Rakitić asistent za Sevillu

LaLiga - Real Madrid v Osasuna
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/9
24.10.2023.
u 23:03

Real Madrid je nadjačao Bragu s 2:1, a Sevilla je istim rezultatom izgubila od Arsenala. Najviše hrvatskih predstavnika bilo je u utakmici Intera i Salzburga, u kojoj su lideri talijanskog prvenstva nastavili svoju odličnu formu i slavili 2:1

Svih pet hrvatskih nogometaša koji su bili na raspolaganju svojim trenerima su od prve minute započeli u utakmicama prve večeri trećeg kola nogometne Lige prvaka. Jedini uspješan od njih je bio kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić čiji je Real Madrid slavio 2:1 u Portugalu na neugodnom gostovanju kod Brage. Modrić je bio briljantan u susretu s čak sedam upisanih ključnih dodavanja, a opet je bio sjajan 20-godišnji Englez Jude Bellingham koji je zabio već 11. pogodak u svojem 12 nastupu za Real. Preostale pogotke su zabili Brazilac Rodrygo za Real te Španjolac Djalo za Bragu.

Ivan Rakitić je pokušao voditi Sevillu do bodova u dvoboju protiv Arsenala, no londonska momčad je nakon šokantnog poraza u Lensu ispravila dojam 2:1 pobjedom u Španjolskoj. Igrači Mikela Artete su došli do 2:0 vodstva na krilima Gabriela Jesusa, koji je prvo fantastičnim driblingom izbacio dva igrača Seville i uposlio Martinellija za 1:0 na kraju prvog dijela, a zatim iskosa sjajno zabio u kut Sevillina gola za 2:0 u 53 minuti. Pet minuta kasnije Rakitić je vrhunski ubacio iz kornera te asistirao Nemanji Gudelju za konačnih 2:1.

GALERIJA Bayern u stresnoj utakmici ipak svladao Galatasaray; Inter siguran protiv Salzburga

LaLiga - Real Madrid v Osasuna
1/21

Najviše hrvatskih predstavnika bilo je u utakmici Intera i Salzburga, u kojoj su lideri talijanskog prvenstva nastavili svoju odličnu formu i slavili 2:1. U redovima Salzburga su od prve minute počeli Roko Šimić, koji se u ovom susretu vratio u Milan, svoje mjesto rođenja, te Luka Sučić koji se nakon ozljede vraća u pun ritam. Unatoč porazu, obojica su pružila vrlo dobre izvedbe te bili upleteni u akciji za izjednačujući pogodak Salzburga kojeg je, nakon pogotka Alexisa Sancheza za vodstvo Intera, zabio Gloukh. No, samo šest minuta nakon izjednačenja Douath je u kaznenom prostoru srušio Frattesija i Calhanoglu je bio precizan s bijele točke za konačan rezultat. Nije sreće imao ni naš napadač Petar Musa čija je Benfica u drugom dvoboju te skupine poražena na domaćem terenu protiv Real Sociedada s 1:0.

VEZANI ČLANCI:

U skupini A Bayern je nastavio svoju dominaciju gostujućom 3:1 pobjedom protiv turskog Galatasaraya. Rezultat to možda ne sugerira, ali pobjeda je stigla puno teže od očekivanog. Galata je bila dominantna s većim posjedom, pritiskom i većim brojem udaraca, no Bayern je golovima Comana, Kanea i Musiale nastavio svoj nevjerojatni niz u Ligi prvaka. Naime, u grupnoj fazi Bavarci su sad nanizali nevjerojatnih 37 utakmica bez poraza (34 pobjede, 3 remija), također su nanizali 16 pobjeda u grupnoj fazi, a postali su prva momčad u povijesti Lige prvaka s osam uzastopnih gostujućih pobjeda u skupinama. S druge strane, Manchester United je u drugom susretu skupine A golom Harryja Maguirea došao do 1:0 protiv Kopenhagena i svojih prvih bodova ove sezone u Ligi prvaka.

VIDEO Dinamo doznao katastrofalne vijesti oko Petkovića, ovo će zabrinuti i Dalića

Komentara 7

XY
XYZ52
18:09 25.10.2023.

Gledao sam sazetak utakmice, jedva da je jednom bio spomenut. Dajte se malo sredite i bez lazne patetike.

PO
pocrn
05:27 25.10.2023.

…real, kao i uvijek..bez idée u igri teskom mukom uspijeva katkad sastaviti tri dodavanja a modric se odlicno uklapa u to sivilo antinogometa nosen ponajvise krilima komicne srece!..

PR
prajdali100
00:17 25.10.2023.

Gledao sam cijelu tekmu.Sasvim dobra partija Modrića i ništa više od toga.Briljantno što !!!? Real je s( p)retno pobijedio i imao puno,puno sreće.U njegovoj obrani je veliki propuh i opet će imati velikih problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije