Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleski mediji:

Modrić nevidljiv, "ubio" ga Redknappov eksperiment

luka modrić
PA/Pixsell
06.04.2011.
u 11:23

Očekivano, engleski mediji nisu bili previše darežljivi u ocjenama i komentarima o igri hrvatskih reprezentativaca u porazu Tottenhama kod madridskog Reala (0:4)

Luka Modrić je u Daily Mailu dobio ocjenu 5 uz komentar:

"Nije uspio izbiti s crte Adebayorov udarac glavom kojim je otključana mreža Spursa. Prečesto je bio zagušen u sredini terena i mučio se na lijevoj strani protiv Sergija Ramosa. Gotovo neprimjetan"

Malo bolje prošao je u Daily Mailu Vedran Ćorluka. Uz ocjenu 6 stoji komentar:

"Ostavljen na streljani, jer mu vezna linija nije pružila nikakvu podršku u obrambenoj fazi igre. Često je ostajao sam s dva igrača Reala, Cristianom Ronaldom i Marcelom. Kad se sve uzme u obzir, igrao solidno do ozljede."

Daily Telegraph dao je i Modriću i Ćorluki šestice.

"Ćorluka se dobro nosio s učestalim prijetnjama Cristiana Ronalda, Angela di Marije i Marcela, dok je srce Tottenhama Modrić bio pregažen u sredini, no ipak je učinio više nego što će mu se priznati".

Najstroži prema hrvatskom dvojcu bio je Guardian. Modrić je dobio očajnu četvorku, a Ćorluka malo bolju peticu.

"Tehničar i playmaker Spursa ostavio je momčad na cjedilu u defenzivnoj fazi igre. Dio krivice za njegovu lošu igru snosi i menadžer Harry Redknapp koji je eksperimentirao s njim i Baleom. Modrića je gurnuo lijevo, a Balea desno, no pokazao se to kao loš potez. Kad ga je vratio u sredinu, Spursi su odmah živnuli".

"Ćorluka je u nekoliko navrata nepotrebno faulirao C. Ronalda, stavljajući dodatni pritisak na momčad. Nedostajalo mu je pravih i dobrih procjena u ključnim trenucima".

U španjolskoj Marci najviše su ocjene dobili Adebayor i Carvalho - 3, a kod Tottenhama Bale 2. Tragičar Crouch dobio je 0, dok su naši reprezentativci zaradili jedinice.

Komentara 23

Avatar Idler 3
Idler 3
11:59 06.04.2011.

@topgen....svjesno ili ne al u zadnjoj rečenici si dal najbolji zaključak svim ovim silnim \"stručnim\" komentarima ili kritikama na račun malog. Već sam napisal kak su oni Bale odlični igrači, a ostali prosjek i to je to. Mogel je jučer na njegovom mjestu igrat i Xavi ili Fabregas ili Özil ili Sneijder...ili...pa se ne bi bitnije istakli. No kaj pisat i objašnjavat onima kaj su loptu vidli sam u izlogu !!!!

NI
nindža
12:11 06.04.2011.

pokopala ih je ona krakata taraba crouch. u ovakvoj utakmici pokupiti onako glupe kartone u 15 minuta može samo istinski maloumnik. no, konačno je do izražaja došla limitiranost tottenhamove ekipe - katastrofalni napadači, sandro je loš zadnji vezni, gallas jee za penziju, ekotto je polovnjak, gomes klaun... modrić je tu najmanje kriv. tottenham je ove sezone doživio vrhunac, a sad je krenulo prizemljenje, kao što to sugerira i ljestvica premier lige. luki bi bilo bolje da što prije ode u veliki klub gdje neće sav teret kreiranja igre pasti na njega, i gdje će do izražaja doći njegove ofenzivne sklonosti.

Avatar Topgen
Topgen
11:35 06.04.2011.

Trener je trebao izvuci Modrica cim je ostao sa 10 igraca i na njegovo mjesto staviti nekog rovokopaca. Novinar , nije samo Modric bio nevidljiv. Real je bio toliko superioran da je to bilo neugodno i gledati. Volio bih vidjetii Modrica u Realu , barem 20 minuta ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije