Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U RODNOM GRADU

Modrić: Ne bih mnogo o Dinamu, vrijeme je za odmor

17.11.2008.
u 18:38

Luka Modrić dugo je spavao u zadarskom stanu svojih roditelja odmarajući se od napornog puta iz Londona preko Zagreba do rodnoga grada. Nešto prije 14 sati izišao je iz zgrade koja se nalazi odmah preko puta igrališta na Višnjiku na kojem se treba sagraditi novi zadarski stadion za 15.000 gledatelja.

Roditelji i prijatelji
- Trener Harry Redknapp dao mi je tri slobodna dana, dok traje ova reprezentativna stanka. Naravno da sam to odlučio iskoristiti za posjet svojim roditeljima s kojima ću i provesti najviše vremena - kazao nam je jučer nogometaš slavnog Tottenhama i dodao kako se planira naći i sa svojim zadarskim prijateljima. Radi se o dečkima s kojima je Luka prije desetak godina trenirao nogomet u matičnom NK Zadru. Oni su njegovo redovito društvo u vrijeme kad boravi u gradu Sv. Donata.

- Nemojte me u ova tri dana tražiti u nekoj diskoteci. Došao sam se odmoriti. Prošetat ću malo po gradu, popiti kavu s prijateljima... - rekao nam je Luka Modrić. Na njegov zadarski odmor sjenu nije bacilo ni istegnuće prepone na subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Fulhama. Klupska liječnička služba, objasnio nam je hrvatski reprezentativac, nije mu odredila da ovih nekoliko dana provodi terapiju, no još, dodao je, ne zna hoće li biti spreman zaigrati u subotu.

- Svi smo presretni rezultatima koje ostvaruje Tottenham od dolaska novoga trenera Harryja Redknappa. On je odličan trener i sigurno u našem preporodu Harry ima velike zasluge. U odnosu na Juandea Ramosa mnogo više razgovara s igračima, zna nas motivirati. A tu se još nadovezala i serija pozitivnih rezultata koja nas je napunila samopouzdanjem. Englesko prvenstvo je dugo, a među klubovima u donjem dijelu ljestvice, među kojima smo i mi, bodovna razlika je mala. Ako uspijemo napraviti još jednu ovakvu seriju, mogli bismo se konačno maknuti iz opasne zone - istaknuo je 22-godišnji Zadranin i dodao da je Tottenhamu najvažnije nacionalno prvenstvo, iako se ne odriču ni nastupa u FA i Carling kupu te Uefinoj ligi.

O Dinamu ni riječi
- To je vrlo kvalitetno natjecanje u kojem sudjeluje mnogo klubova, među kojima i Dinamo. No ne bih o svomu bivšem klubu, molim vas - rekao je Luka Modrić i sjeo u svoj terenac i odvezao se. Kuda? Naš fotoreporter pronašao ga je na kavi s njegovim zadarskim prijateljima u jednom od novih popularnih mjesta za izlaske.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije