Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitke maestru

Modrić nastavlja dominirati! Milijuni navijača izabrali Luku među najboljih 11 nogometaša svijeta

KATAR 2022 - Hrvatska pobjedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu
Igor Kralj/PIXSELL
19.01.2023.
u 20:01

Kapetan hrvatske reprezentacije dobio je još jednu potvrdu kako se i dalje radi o vrhunskoj klasi

Najbolji hrvatski nogometaš svih vremena, Luka Modrić, nastavlja dobivati nagrade i priznanja u 38. godini. Ponajbolji veznjak svijeta još jednom je potvrdio kako se radi o fenomenalnom nogometašu. Modrić je prema glasovima milijuna nogometnih zaljubljenika izabran u najboljih 11 svijeta u najpopularnijoj nogometnoj igrici na svijetu Fifi 23.

FIFA-u svakog dana igraju milijuni igrača širom svijeta i svi se slažu u jednom, Modriću je i s 37 godina mjesto u eliti. Uz hrvatskog čarobnjaka Modrića u veznom redu su Cityev Kevin de Bruyne i Jude Bellingham iz dortmundske Borussije.

Svoje mjesto među najboljim nogometašima svijeta našli su: Courtois, Hakimi, Van Dijk, Militao, Hernandez, Modrić, De Bruyne, Bellingham, Messi, Bnezema, Mbappe.

 

 

 

 

Trenutno je malo pao u formi u madridskom Realu, ali to je normalno poslije svjetskog prvenstva gdje je osvojio brončanu medalju. Carlo Ancelotti će ga dozirati i postupno vraćati u najbolje izdanje. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Marko1337
00:29 20.01.2023.

Luka za sve ovo što je učinio za hrvatski narod zauvijek će ostati veliki Luka i kost u grlu svim hrvatskim neprijateljima, domaćim i stranim.

Avatar southman
southman
09:38 20.01.2023.

Još jednom se pokazalo da navijači bolje biraju od " novinara " i UEFA - FIFA "stručnjaka !

GE
gerila
23:59 19.01.2023.

..a jučer druga priča hehe …samo kažem nisam ništa pitao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije