Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTTENHAM

Modrić: Moramo biti strpljivi, i igrači i navijači

Niko Kranjčar, Luka Modrić
AFP
26.01.2010.
u 14:47

Hrvatski reprezentativac u redovima Tottenham Spursa Luka Modrić pozvao je navijače na strpljenje uoči dvoboja 23. kola engleskoga nogometnog prvenstva.

Tottenham večeras (utorak) u 21 sat  dočekuje Fulham na White Hart Laneu, a svi u klubu nadaju se pobjedi kojom bi "isprali okus" od posljednja dva domaća remija protiv objektivno mnogo slabijih momčadi (0-0 s Hullom u Premiershipu te 2-2 s drugoligašem Leedsom u FA Cupu).

- Svi znaju da imamo dobru momčad i da ove sezone želimo završiti među četiri najbolje momčadi, pa tako neke momčadi dolaze na White Hart Lane u namjeri da se brane i onda nas pokušaju iznenaditi iz kontranapada - objasnio je Modrić za Tottenhamovu internetsku stranicu.

- Teško je ako protivnike ne otvorimo ranim pogotkom jer tada utakmica postaje sve teža i teža kako odmiče, ali strpljenje je ključ. To se odnosi na sve, na igrače i na publiku. Navijači to moraju shvatiti i biti uz nas cijelu utakmicu čak ako i odmah ne postignemo pogodak. Čak i ako nakon poluvremenu bude 0-0, ili nakon 70 minuta, ne smijemo paničariti u takvim situacijama. Moramo nastaviti igrati nogomet, stvarati prilike i nadati se da ćemo jednu realizirati.

- Uvijek ćemo stvarati prilike jer igramo napadački nogomet i mnogo češće zabijemo iz barem jedne takve prilike nego ne zabijemo. Mislim da smo igrali dobro protiv Hulla, ali bio je to jedan od onih dana kada jednostavno nismo mogli zabiti. Očito da je pomoglo što su imali Supermana (Boaz Myhill) na vratima (smijeh). Imamo puno kvalitetnih igrača u momčadi koji mogu "otvoriti" suparničke momčadi i ako ćemo igrati protiv Fulhama kao protiv Hulla, siguran sam da ćemo zabiti barem jedan pogodak i pobijediti - zaključio je hrvatski reprezentativac.

Uoči utakmica 23. kola Premiershipa Tottenham drži četvrto mjesto na ljestvici sa 38 osvojenih bodova, dok je Fulham deveti sa 27 bodova, ali i utakmicom manje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije