Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Modrić: Moguće je da odem; Levy: Ne prodajemo Luku!

'Luka Modric, Tottenham Hotspur. Photo: Press Association/Pixsell'
'Mike EgertonPress Association/Pixsell'
01.06.2011.
u 21:31

Engleski mediji pišu da je iz dana u dan dogovor Uniteda i Spursa sve bliži. Navodno je presudno što Luka želi igrati u Ligi prvaka

Luka Modrić je za jučerašnji Daily Star priznao kako je moguće da će napustiti Tottenham.

Dosta mu ispitivanja

– Stalno me svi ispituju što će se dogoditi, prelazim li u Manchester United ili u neki drugi klub. No, moj je odgovor uvijek isti, a to je da sam još igrač Tottenhama – rekao je Luka, a onda i dodao:

– Ali dođe li ponuda dobra i za Tottenham i za mene, transfer je, naravno, moguć.

Prema engleskim medijima, prva je mogućnost da Tottenham pristane na ponudu koja ne bi bila manja od 35 milijuna eura, dok je druga mogućnost da u transfer bude uključen i Dimitar Berbatov, pa bi Manchester platio 10-ak milijuna manje.

Menadžer bugarskog napadača jučer je potvrdio da kontaktira sa Spursima.

Tjeraju Robbieja Keanea

– Dimitar razmišlja o budućnosti u drugom klubu, Manchester je za njega trenutačno jako daleka opcija. Jedini engleski klub koji bi mu odgovarao, izuzev onih u Ligi prvaka, jest Tottenham, njegov bivši klub – rekao je menadžer.

Berbatova je uvrijedila činjenica da ga Alex Ferguson nije uveo u igru u finalu Lige prvaka protiv Barcelone, kao i da mu je u drugom dijelu sezone pretpostavio mladog Meksikanca Javiera Hernandeza Chicharita. Inače, na Old Trafford Berbatov je došao baš s White Hart Lanea.

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp jučer je otkrio da klub više ne računa na Robbieja Keanea, najbolje plaćenog igrača Spursa kojeg stalno šalju na posudbu, no također je još jednom naglasio da će zadržati Luku Modrića i Garetha Balea.

– Predsjednik kluba i ja posljednjih dana stalno razgovaramo o njima, i zaključili smo da ih nećemo prodavati. Modrić i Bale su dvojac oko kojeg ćemo graditi momčad koja će iduće sezone u engleskoj ligi izboriti mjesto koje vodi u Ligu prvaka – uvjeren je Harry Redknapp.

Predsjednik Daniel Levy kategorički je rekao:

– Nema šanse da prodamo Modrića!

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
22:01 01.06.2011.

– Nema šanse da prodamo Modrića! Zaboravili su dovršit rečenicu...za manje od 30 milja !!!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
02:05 02.06.2011.

Igra u CL je vrijedna odlaska, mozda ponovo finale s Barcelonom.

II
izvor istine
13:21 02.06.2011.

Nece on nikuda iz totenhema..A da vrijedi vise valjda bi barem ligu prvaka izbvorio.Pomatusio je Ferguson to se vidjelo i sa barselonom.Jer ,osim njega ostali fudbalski strucnjaci cute. Najboljeg igraca berbatova drzi na klupi a onog slinavca koji nije ni sutao prema golu ubacio u igru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije