Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mandžo solidan

Modrić je protiv Ludogoreca bio najlošiji, a evo i zašto

Luka Modrić
Reuters (Ilustracija)
02.10.2014.
u 08:32

Modrić je odigrao najlošiju utakmicu sezone, Lovren izgubio, a Jedvaj nije igrao. Radovali su se jedino Mandžukić (zbog velike pobjede) i Subašić (zbog dobre igre)

Drugo je kolo Lige prvaka za hrvatske igrače bilo puno lošije nego prvo. Najprije je u utorak Rakitić upisao prvi poraz ove sezone i svoju najlošiju igru, a Srnin Šahtar je u posljednje tri minute ispustio 2:0 i prosuo dva boda, da bi u srijedu Modrić odigrao najlošiju utakmicu sezone, Lovren izgubio, a Jedvaj nije igrao. Radovali su se jedino Mandžukić (zbog velike pobjede) i Subašić (zbog dobre igre, iako Monaco nije pobijedio).

Evo zašto je Luka Modrić u Sofiji odigrao najlošiju utakmicu sezone: dobio je samo 60 posto duela, imao svega 57 dodavanja, od čega samo 81 posto točnih (inače ih ima oko 90 posto), te je pripremio svega jednu šansu suigračima. Premalo za 73 minute protiv Ludogoreca...

Detaljnije grafičke prikaza za naše reprezentativce pogledajte na portalu Goal.com.

>>Real se namučio u Sofiji, Liverpool i Olympiakos posrnuli

Komentara 13

QQ
qqriqrac
09:35 02.10.2014.

Vrtite uvijek jednu te istu sliku. inače to je ocjena goal.com-a. Po whoscored-u je bio prosječan s većom ocjenom od pola momčadi.

DA
daniel
09:51 02.10.2014.

Svi Vi koj ste komentirali ovaj clanak, pojma nemate o nogometu. Obicni hate-ri koi nemaju pametnijeg posla. Dakle zaboravite comentare o nogometu, a jos vise zaboravite Luku Modrica

Avatar Viking1
Viking1
10:07 02.10.2014.

Real se stedio igrali s pola gasa, dosli samo da odrade utakmicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije