Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andre Villas-Boas:

'Modrić je profesionalac, nadam se da će se vratiti u momčad'

'Soccer - Barclays Premier League - Tottenham Hotspur v Chelsea - White Hart Lane Tottenham Hotspur's Luka Modric celebrates after scoring the first goal'
Sean Dempsey/PA Photos/Pixsell
06.08.2012.
u 08:50

Villas-Boas naglasio je kako će klub nastojati riješiti Modrićev problem što je prije moguće

Ne dobijemo li za Modrića ponudu koja će nas zadovoljiti, reintegrirat ćemo ga u momčad, najavio je trener Tottenhama Andre Villas-Boas te dodao:

– On već izvjesno vrijeme trenira samostalno. Bilo bi dobro kada bi se osjećao mentalno spremnim priključiti se treniranju s ostatkom momčadi. U ovom su trenutku ostali igrači definitivno na drugoj razini u smislu pripreme, koncentracije i predanosti.

Portugalac je naglasio kako će klub nastojati riješiti Modrićev problem što je prije moguće.

– Situacija je definitivno teška za njega, no predsjednik samo brani klupske interese i Luka to mora shvatiti. U vezi s time što klubovi ne nude za njega onoliko koliko predsjednik traži, nema se što učiniti. Luka je izniman profesionalac i nadam se da će se vratiti u momčad – kaže Villas-Boas.

A o odlasku hrvatskog veznjaka u Madrid ovisi još jedan transfer.

Naime, vratar francuske nogometne reprezentacije Hugo Lloris već je neko vrijeme želja engleskog Tottenhama i njegova trenera Andrea Villas-Boasa.

Luc Lloris, otac francuskog nogometaša koji mu je ujedno i menadžer, ustvrdio je kako bi Tottenham prodajom Modrića u Real Madrid  mogao dobiti novac potreban za dovođenje njegova sina u London. Llorisov klub Lyon potražuje 12 milijuna eura.

– Siguran sam da će Hugov transfer biti znatno ubrzan čim Modrić ode u Real Madrid – rekao je Luc Lloris.

Komentara 9

Avatar nekakav
nekakav
13:19 06.08.2012.

ne da je moguće, nego je on oduvijek bio samo igrač tottenhama! bezveze, ima lijepu plaću, još da počne igrati i zaraditi tu plaću, gdje bi mu bio kraj. sad, u real bih i ja, a kamoli igrač iz premier lige. ali ja sam bio u realu, na njihovom stadionu! no, ko turist. tako može i modrić. 15 eura ulaznica! ima on tolko? :)

OB
-obrisani-
15:40 06.08.2012.

'Modrić je balkanski profesionalac, nadajmo se da neće neke stvari nestati iz garderobe momčadi'

Avatar usainbolt
usainbolt
10:20 06.08.2012.

Jel moguće da će ostat u Tottenhamu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije