Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrač utakmice

'Modrić je pokazao zašto njegova igra nedostaje Premiershipu'

Luka Modrić
Reuters
22.11.2012.
u 09:11

Zanimljivo je istaknuti da je Goal.com najlošijim na terenu proglasio Edina Džeku

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić jučer je još jednom bio u početnoj postavi madridskog Reala, a ovoga puta u momčadi se našao umjesto Özila. Sudjelovao je Luka u akciji kod jedinog pogotka svoje momčadi , a u trenutku kada je u 68. minuti napuštao igru, njegova momčad vodila je 1:0 na gostovanju protiv Manchester Cityja. Utakmica je završila 1:1, a Goal.com našeg je razigravača proglasio najboljim igračem utakmice.

"Iskorištavao je prazan prostor, njegova vizija igre, mobilnost i oko za dodavanje podsjetili su zbog čega njegova igra nedostaje Premiershipu", kaže se u opisu Lukine igre.

Zanimljivo je istaknuti da je Goal.com najlošijim na terenu proglasio Edina Džeku koji je "promašio sve moguće prilike svoje momčadi".

>>>VIDEO Pogledajte kako je Mourinho vodom zalio prevoditelja

>>>Mourinho: Bili smo bolji i trebali smo pobijediti City

>>>VIDEO Modrić sudjelovao kod gola Reala, Manchester City ispao!

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
17:01 22.11.2012.

Oni su gledali neku drugu tekmu.

AZ
Azazelus
10:07 22.11.2012.

22.11.2012. u 09:50h Paket je napisao/la: Luka je bio solidan jučer, ništta više od tog _____________________________________________ Koliko god mi je dosta vise pisanja o Modricu jos vise mi je dojadilo slusat "autoritete" poput tebe. Daj molim te mi objasni popo cemu si ti Bogom dan da mi govoris kakav je bio? Koju si to trenersku skolu zavrsio ili mozda osvoji koju zlatnu loptu...a mozda imamo i tu cast da nam se obraca Pele...ma jesi to ti? De dobro je...

LK
Lopovi_KRADEze
15:27 22.11.2012.

To mozete prosipati nekome ko nije gledao utakmicu i se ne razumije u fudbal. Ja sam gledao cijelu utakmicu i Modric je bio samo prosjecan, nista vise od toga. A to da je ucestvovao u golu - ma to suo su suplje price za malu djecu. Po tom kriterije ja onda pola Realovog time ucestvovalo u golu jer se dotakli loptu u gradjenju akcije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije