Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the sun
Povratak na članak

Modrić je najveća Fergusonova želja

Manchester United priprema ponudu "tešku" 25 milijuna funti kojom će u ljetnom prelaznom roku pokušati iz Tottenhama u svoje redove dovesti Luku Modrića.

Komentari 5

OB
-obrisani-
10:57 29.04.2010.

Modrić je pravo istinsko hrvatsko maštanje i sanjarenje da jednom možda uz velike, velike upitnike postane najveća Fergusonova želja...

VL
MA
Majur
15:42 29.04.2010.

hahaha janez...koji tebe kompleksi peru hahaha majko mila.....kako li si samo jadan hahahaha sta ces modric ce u manu,a lavric u sturm graz hahahaha....koji si ti kompleksas.

VL
MR
M@rsij@nac
17:02 29.04.2010.

KriviJanez........dobro gedjo, sto se ti toliko petljas u hrvatske stvari....... nemate li vi shportski forum u Srbiji?????????????????????????????????

VL
DU
Deleted user
17:32 29.04.2010.

Ovo nije srbin iz Slovenije. On je tipicni cistokrvni slovenac koji mrzi sve sto je hrvatsko. Srbi nemaju toliko kompleksa. Oni se obicno bave sami sobom. Nisu niti svi slovenci izkompleksirani. Ali, brate, ima ih puuuno izkompleksiranih. Kada god pitamm za koga ce navijati naSP-u(osim Slovenije), oni kazu za Hrvatsku(sarkasticno, naravno). Toliko im je drago da Hrvatska ne ide na SP. Draze neko to da Slovenija ide.

VL
OB
-obrisani-
18:15 29.04.2010.

Manchester United sa Modrićem u glavnoj ulozi bio bi glavni favorit na SP 2010..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.