Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje za Luku

Modrić izabran među 15 najboljih veznih igrača svijeta!

Luka Modrić
AFP
26.11.2012.
u 14:33

Igrači koji se nalaze na popisu obilježili su 2012. godinu, a najviše je Španjolaca

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić nalazi se u krugu 15 najboljih veznih igrača svijeta! Rezultat je to glasovanja koje je provedeno među 45 tisuća profesionalnih nogometaša, a koje su pokrenuli FIFPro i Fifa.

Igrači koji se nalaze na popisu obilježili su 2012. godinu, a najviše je Španjolaca.

FIFPro i Fifa nominirat će 55 nogometaša (5 vratara, 20 obrambenih, 15 veznjaka i 15 napadača), a glasovanje će odrediti najbolju momčad godine.

Imena nominiranih veznjaka:

Xabi Alonso (Španjolska, Real Madrid)

Sergio Busquets (Španjolska, Barcelona)

Cesc Fabregas (Španjolska, Barcelona)

Steven Gerrard (Engleska, Liverpool)

Eden Hazard (Belgija, Chelsea)

Andres Iniesta (Španjolska, Barcelona)

Frank Lampard (Engleska, Chelsea)

Luka Modrić (Hrvatska, Real Madrid)

Mesut Özil (Njemačka, Real Madrid)

Andrea Pirlo (Italija, Juventus)

Franck Ribéry (Francuska, Bayern)

David Silva (Španjolska, Manchester City)

Bastian Schweinsteiger (Njemačka, Bayern)

Yaya Toure (Obala Bjelokosti, Manchester City)

Xavi Hernandez (Španjolska, Barcelona)

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
19:59 26.11.2012.

Od prognanika iz Banja Luke do osvajača Davis Cup-a je životna putanja tenisača Ljubičića. Od prognanika iz zaleđa Obrovca do Real-Madrida - to je pak životna putanja Modrića. Kad pogledate kakve su uvjete imala druga djeca, a kakve oni - Modrić nije imao ni za kostobrane, a Ljubičić igrao u šupljim tenisicama po lešu - kapa dolje i nek žive dugo i sretno!

Avatar Idler 3
Idler 3
19:41 26.11.2012.

Ma vidi sad nit FIFPro i Fifa nemaju pojma pa ga svrstavaju i među najbolje svjetske, a ne sam europske veznjake >;-)) Jal je teška bolest, izjeda te iznutra, nemreš spat.....bravo za Luku. Kak se veli kod nas - kad te svi pljuju znači uspjel si u životu. Luka je nekaj najbolje kaj imamo u nogometu zadnjih desetak let i nemre ga se usporedit nit s kim osim s onom generacijom iz 98-e.....drži se majstore !!!

RT
roko tovar
19:29 26.11.2012.

Luka je sav svoj talenat pokazao u dresu Hrvatske reprezentacije i svojim igrama u Realu???? ajde molim te ma kome vi prodajete maglu....ma taj mali grubi nebi za moju ulicu moga igrat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije