Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA REALA
Povratak na članak

Modrić i dalje igra sjajno, asistirao je u velikom derbiju

Kapetan hrvatske reprezentacije odigrao je čitavu utakmicu i još jednom obavio veliki posao u defenzivi te uz asistenciju za treći pogodak zaradio i žuti karton u 66. minuti. Modrić je tako nastavio sa sjajnom formom iz prošlih utakmica u Primeri.

Komentari 11

KR
kruti15
20:03 09.02.2019.

lukica SUVERENO dominira

VL
PR
prajdali100
23:09 09.02.2019.

Luka izvrstan !!! Iz kola u kolo Real se diže, baš u pravo vrijeme.

VL
DU
Deleted user
01:14 10.02.2019.

proslo kolo je na derbiju bio naj gore ocijenjen realov igrac..ovu je ubo svoju 6 asistenciju od realovih 70golova ove sezone..cassemiro koji igra zadnjeg veznog zabio gol skaricama..sreca njegova da se benzema probudio u zadnje vrijeme pa ima opet zaledjinu kao prosle sezone iza ronaldovih golova,da nije tako ode on u kinu predasistirati.gledam ga dok kroos nije igrao,on nezna korner izvesti

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
20:06 09.02.2019.

Real ne trenutke igra preljepo, milina za vidit....onda skiksaju....i proti Barce su dominirali al na trenutke zgledali kak početnici. Ipak, očigledno su se razbudili i proigrali. Luku ne treba komentirat. Ak je pravi nema mu ravna !!!

VL
HR
hrvatin
20:24 09.02.2019.

Nije bio penal,igrac je pao izvan kaznenog prostora,ali to je uvijek tako kada se priblize Barceloni sudci se ubace u igru,Sudci su im dali dvije lige prvaka pokravsi Bayern na divljacki nacin ,ali nece laligu ni ovaj put,Barca forever!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.