Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo u krvi

Modrić i Ćorluka slavili s plavima pobjedu nad Hajdukom!

modric corluka
Antonio Bronić/pixsell
20.03.2011.
u 20:38

Hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Vedran Ćorluka, viđeni su u društvu Dinamovih igrača koji su slavili pobjedu nad Hajdukom.

Dvojac iz Tottenhama u Zagreb je došao na okupljanje hrvatske reprezentacije za kvalifikacijski susret s Gruzijom i to nakon subotnje utakmice s West Hamom, koju su igrali u ranijem terminu.

Nakon derbija viđeni su da pobjedu nad Hajdukom, te vrlo vjerojatno novi naslov prvaka, slave s igračima maksimirskog kluba u noćnom klubu Sokol.

Dinamovim je igračima zeleno svjetlo za provod dao trener Vahid Halilhodžić, a osim toga darovao im je i dva slobodna dana.

U Sokolu je bila gotovo cijela momčad, a u društvu igrača viđen je i sportski direktor Zoran Mamić.

Luka Modrić i Vedran Ćorluka nisu viđeni i na samoj utakmici, a društvo se razišlo u sitnim noćnim satima. Na repertoaru noćnog kluba Sokol su, naravno, narodnjaci...

Komentara 23

OB
oborovljan
01:40 21.03.2011.

that good, ti \"zemo\" od Mamica

GI
GIUSEPPE6464
20:58 20.03.2011.

Bože te sačuvaj na što je to došlo kada se u Sokolu vrte narodnjaci, užas, sramota za Zageb, a ovi fudbaleri i tako za drugo nemaju naobrazbu već samo za te cajke.

OB
oborovljan
01:31 21.03.2011.

\"draga mamice\"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije