Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goal.com

Modrić i Ćorluka među bolje ocijenjenima u porazu Tottenhama

\'Tottenham Hotspur\'s Croatian player Luka Modric (L) vies with Fulham\'s Steve Sidwell during a FA Cup fourth round football match at Craven Cottage in London, England, on January 30, 2011. AFP PHOT
AFP
11.05.2011.
u 12:25

Hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Vedran Ćorluka među bolje su ocijenjenim igračima Tottenhama u porazu od Manchester Cityja (0:1)

Luka je za svoju izvedbu od nogometnog portala Goal.com dobio ocjenu 7,5 uz popratni komentar:

"Ponovo je pokazao da je klasa s pametnim i učinkovitim posjedom lopte i nekim predivnim proigravanjima. Morao je igrati bliže vlastitom golu nakon ozljede Palaciosa i zato je imao manje prilike za "mučenje" Cityjeve obrane. Promašio je fenomenalnu priliku za vodstvo Spursa."

Ni Vedrana Ćorluku nisu ništa manje nahvalili. On je za svoj nastup protiv Cityja dobio vrlo dobru sedmicu.

"Hrvat je dočekan gromoglasnim zvižducima pri povratku na travnjak svog bivšeg kluba, ali je odgovorio odličnom igrom. Vrlo je dobro reagirao u situacijama jedan na jedan, a išao je naprijed i pomagao Lennonu kad god mu se ukazala prilika."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije