Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO DONOSI MERCATO?

Modrić i bez JAR-a ostaje najtraženiji od Bilić boysa

Eduardo, Modrić
Vanja Zubčić
17.05.2010.
u 13:41

Tri svibanjske provjere – Austrija, Wales i Estonija ipak ne mogu popuniti prazninu lipnja.

Naime, nakon deset godina prvi put nas nema na velikom nogometnom turniru, a najviše će zbog toga izgubiti hrvatski nogometni reprezentativci. Svi osim Luke Modrića.

Chelsea na štedi

Prošlotjedni mladoženja unatoč lomu noge i pauzi od tri mjeseca ipak je na kraju sezone ‘u izlogu’. I to u ekskluzivnom. Sir Alex Ferguson prvi je glasno rekao da bi volio na Old Traffordu vidjeti ideologa Bilić boysa. Nakon njega, s 10 milijuna funta većom ponudom javio se Carlo Ancelotti.

Prema posljednjim informacijama Roman Abramovič spreman je platiti 30 milijuna funta. Za usporedbu, samo nekoliko milijuna više Real bi platio za Liverpoolova kapetna Stevena Gerrarda. Dakle Modrić, osim što će žaliti da nije već kao 25 godišnjak igrao na dva SP-a, ne mora biti nesretan.

No, i Tottenham se sprema podebljati ugovor, momčad igra u Ligi prvaka, Modrić je glavni igrač i doista može uživati u ove tri utakmice te ljetnom odmoru.

Drugi na listi najtraženijih sigurno bi bio Ivica Olić, ali on ima sjajan ugovor, a i u Bavarskoj je danas kralj.

Mladen Petrić je na meti Wolfsburga koji će prodati Edina Džeku, imat će novca. Trener Wolfsburga je Englez Steven McClaren, koji je s nizozemskim Twenteom napravio pothvat postavši prvakom te zemlje. A McClaren je Petrića jako dobro upoznao na Wembleyu 2007. godine.

Naime, Mladenovim golom Hrvatska je Englezima zatvorila vrata Eura u Austriji i Švicarskoj. Wolfsburg nije veći klub od HSV-a, no novčana ponuda je navodno puno unosnija. Dakle, očekivati je da će sjajni strijelac otići iz Hamburga.

Dobar dio igrača koji bi bili na popisu Slavena Bilića za SP, da smo se tamo plasirali, profitirao bi.

Reprezentacija prodaje

Eduardo da Silva, da je na SP-u, sigurno bi imao priliku pokazati svoju klasu. Njegov status u Arsenalu ipak je upitan, a nakon svega za Dudua je jedino bitno da igra. I Niko Kranjčar, Vedran Ćorluka koji imaju solidne ugovore ne bi izgubili igranjem na najvećem nogometnom summitu.

Puno je primjerice izgubio Mario Mandžukić. Imao je slabiju sezonu u Dinamu, a želi otići van. Da je nešto odigrao u Africi, sigurno bi se za njega ponovno počeli zanimati. Uostalom nakon SP-a u Njemačkoj 2006. i Eura 2008. naši su igrači pronalazili nove klubove i mnogi osigurali egzistenciju.

Ključne riječi

Komentara 1

EU
EUPatriot
14:32 17.05.2010.

Modrićev dres i bez JAR-a ostaje najtraženiji od Bilić boysa po hrvatskim birtijama i lokalima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije