Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki povratak

Modrić blistao i nadigrao Sneijdera

'Tottenham Hotspur\'s English striker Peter Crouch (L) celebrates the second goal with Welsh defender Gareth Bale (R) during their UEFA Champions League group A match against Inter Milan at White Hart
'GLYN KIRK'
03.11.2010.
u 17:34

Nekadašnji igrač Spursa Paul Miller naglasio da je hrvatski reprezentativac za njega bio igrač utakmice

Je li Luka Modrić u utorak navečer imao peh što je Gareth Bale igrao onako fantastično? Sigurno, iako je, primjerice, za nekadašnjeg sjajnog igrača Tottenhama Paula Millera naš nogometaš bio broj jedan:

– Bale je zaslužio sve pohvale, ali dobro sam pratio igru Luke Modrića. On je bio razigravač, on nas je pokrenuo i vukao prema pobjedi. I ja bih njega izabrao za igrača utakmice.

Stari Luka

Nakon svih problema s ozljedama prošle i ove sezone, čini se da je Modrić ponovo onaj stari.

– To je taj Luka kakvog trebamo. Bio ga je pun travnjak, igrao je jednostavno, a opet preteško za suparnika – rekao je Harry Redknapp oduševljen pobjedom i igrom našeg nogometaša.

Dvoboj je s tribina White Hart Lanea gledao izbornik Crne Gore Zlatko Kranjčar. I pohvalio je Modrića.

– Bio je nadahnut, pravodoban, točnih i brzih dodavanja. Asistencija je majstorstvo, a posebno je dobro pronalazio Balea.

I sam Luka u razgovoru s engleskim novinarima nije skrivao zadovoljstvo. Ali prije svega zbog velike pobjede protiv Intera.

– Tottenham je odigrao jednu od svojih ponajboljih utakmica. Sve je funkcioniralo savršeno, nadam se da će nas sada sve europske momčadi puno ozbiljnije shvatiti. Vjerujem da ćemo pronaći put među 16 najboljih u Ligi prvaka.

Stožerni igrač

Modrić je progovorio i o sve brojnijim pričama o tome da njega i suigrače prati sve više velikih klubova.

– Kada sam na travnjaku, tada razmišljam samo o igri, kako nadmudriti suparnika, i tada nitko od nas ne razmišlja da će mu neki pogodak i potez donijeti novi i bolji ugovor, prelazak u veći klub. Imam dugogodišnji ugovor s Tottenhamom i to me čini spokojnim – zaključio je Modrić.

Harry Redknapp danas ima okosnicu momčadi koja je ravnopravna i najvećim europskim nogometnim divovima. Bale, Van der Vaart i Luka Modrić, koji godišnje u Spursima zarađuje oko 5 milijuna eura, stožerni su igrači. A Luka Modrić je glavni motor i glavni kreator igre cijele momčadi. Sada mu samo možemo poželjeti da se ne ozlijedi.

Komentara 1

Avatar PTB
PTB
18:33 03.11.2010.

Bravo Luka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije