Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''TREBALI SMO POBIJEDITI''

Modrić: Bio sam umoran, a jasno 
mi je da je publika razočarana

\'07.09.2010.,Maksimirska 128, Zagreb - stadion u Maksimiru. Kvalifikacijska utakmica za Europsko nogometno prvenstvo 2012. godine koje ce se odrzati u Poljskoj i Ukrajini. Hrvatska - Grcka. Luka Modr
Sanjin Strukic/PIXSELL
08.09.2010.
u 11:49

- Razumijem razočaranje publike, ali ima još puno do kraja - kazao je Modrić.

Luka Modrić nije bio onaj stari, nije bio svjež, više se od njega očekivalo.

– Normalno je to, nisam trenirao dva tjedna. U jednom dijelu utakmice ostao sam bez snage, ali osjećao sam se dobro, želio sam nastaviti. Dobro smo krenuli, ali Grci su se dobro branili. Očekivalo se da ćemo im dati šest komada, ali to ne ide baš tako. U nastavku nismo imali sreće. Razumijem razočaranje publike, ali ima još puno do kraja, a ne može nam se zamjeriti jer Grci nisu stvorili ni šansu.

Ivan Rakitić nije bio razočaran što je morao početi s klupe. Posljednjih pola sata izvrsno je čuvao leđa Luki Modriću.

– Prirodno je bilo da Luki čuvam leđa. Navikao sam se na to i u klubu. Izvrsno sam se slagao s Lukom. Moj je dojam da smo dominirali cijelu utakmicu. Uz malo više sreće, moglo je biti barem 2:0 ili 3:0 za nas. Naravno da svaki igrač želi igrati i biti u glavnoj ulozi. Moje je samo da poštujem izbornikove odluke i da reagiram na pravi način kad mi se pruži prilika. Sad samo moramo dignuti glavu i ostvariti što bolji rezultat u Tel Avivu.

Na upit je li nam nedostajalo ritma duljeg od desetak minuta kojim bismo slomili Grke, kazao je:

– Da se razumijemo, igrali smo protiv prave momčadi i nije to lako provesti u djelo. Posebno kada se netko tako brani kao što je to činila Grčka – rekao je Rakitić.

Komentara 14

Avatar Castro
Castro
12:11 08.09.2010.

Naravno da ima puno do kraja ALI ZASTO CEKAMO KRAJ !!!! Pa zar im Ukrajina nije dovoljna skola. Izgubili smo SP zbog ovakvih izjava i ovakvog pristupa Bilica. Njegovi komentari su zaista pomalo primitivni, zar misli da moze naciju raditi budalom i uporno ponavljati isto kao i prije dvije godine. Oprostite, nemam nista protiv njega ali ove igrace treba stisnuti, izvuci iz njih maksimum, forsirati brzu i napadacku igru JER TAKO IGRAJU I U SVOJIM KLUBOVIMA. A onda u repki setnja . Sorry, moramo nesto mijenjati. Ne mora to biti Bilic nego mozda njegov stil igre.

MA
marko53
12:45 08.09.2010.

Kad se samo sjetim komentara od prije par dana o utakmici s Letonijom.,,Da je bio Luka Modrić,,

AU
aurora08
12:56 08.09.2010.

ak je modric bio umoran a kaj je bilo sa onim ostalim 10, kaj ih je mozda srna odveo na bosansko/srpsku/tursku muziku hehehehehehee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije