Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euforija u madridu

Modrić bi trebao biti potpuno spreman za El Clasico 22. ožujka!

Modrić
AS.com
20.02.2015.
u 17:46

– Ovo je najbolja vijest nakon osvajanja decime – napisao je jedan navijač Reala.

Nagađanja da liječenje Luke Modrića nije bilo odgovarajuće i samopromocija nekih ‘stručnjaka’ riječima kako bi Luka bio spreman za tri tjedna da im je došao u ruke sad su došli kraju. Odbacili su ih i naši, Realovi i inozemni stručnjaci. A sad je stigla i najbolja vijest – Modrić je odradio prvi trening s momčadi Reala.

Tu je vijest od samo nekoliko redaka objavila španjolska Marca i izazvala neočekivanu euforiju. Bezbrojni su komentari i lajkovi pod naslovom o povratku, a neki od njih toliko su oduševljeni da to graniči s ludilom.

– Ovo je najbolja vijest nakon osvajanja decime – napisao je jedan navijač Reala, a i ostali se natječu u tome tko će više nahvaliti Luku, tko će s više euforije opisati njegov povratak na teren.

No Luka je tek počeo trenirati nakon tri mjeseca stanke i obilaženja liječnika, fizioterapeuta te rehabilitacije pa na puni povratak ipak treba malo pričekati. Iako će neki od tih euforičnih nagovijestiti da bi Luka već u nedjelju mogao dobiti pokoju minutu protiv Elchea, to će se jako teško dogoditi. Jedno je lagano trenirati, a drugo ući u igru i zaigrati makar pet minuta.

U Realu vjeruju da će Luka biti potpuno spreman za El Clasico, veliki sraz s Barcelonom 22. ožujka, iako nije nemoguće da pokoji susret s manjom minutažom odigra i prije sudara s Kataloncima.

Sjajna je to vijest i za Niku Kovača jer 28. ožujka Hrvatska nastavlja kvalifikacije za Euro protiv Norveške. Ipak, ako ne možemo pobijediti Norvešku bez Luke, onda nije dobro.

>>Alarm u Realu: Zbog Modrića strepe, Ronalda prodaju!

>>Navijači Reala: Napokon! Vraća se najbolji veznjak svijeta i naš motor!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije