Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nokauterova najteža borba
Povratak na članak

Mnogi su ga iskorištavali, a u ratu je odveden u vojsku RS da kopa rovove

Negdašnji amaterski i profesionalni europski boksački prvak navodno boluje od Alzheimerove bolesti, pa govori teško i nerazgovijetno, teško se kreće, a često i ne prepoznaje ljude s kojima je godinama bio blizak.

Komentari 38

AL
Alza
01:24 13.10.2017.

Svi vole da se sjecaju kad su bili na vrhu. Benes je bio na vrhu u bivsoj Jugoslaviji. I sta je tu cudno. Pa nije vrijeme pocelo sa Tudjmanom u Hrvatskoj. Jedino sto je pocelo je propadanje i pljackanje zemlje.

VL
Avatar rurimuri
rurimuri
00:21 13.10.2017.

Ljudina je prava.sve najbolje mu zelim

VL
LA
lakočemo
01:37 13.10.2017.

legenda da mu je sa srećom

VL
IL
ilijan
07:03 13.10.2017.

Još jedan Jugonostalgičar, Beneš bar otvoreno kaže da je.

VL
JU
juma
00:31 13.10.2017.

Benes je dobar covjek i neustrasivi boksac velikog srca, ali i teski ovisnik o Jugoslaviji i drugu Titu. Tako je zivio i tako ce i umrijeti. Nema tu pomoci. Alzheimer je opako oboljenje, ali njemu ce biti lijepo jer ce se vratiti u davnu proslost, kad su i Jugoslavija i drug Tito jos bili zivi i cijeli.

VL
DR
Drmiha
00:46 13.10.2017.

nekad se stvavrno zapitam dali sam realan

VL
ZA
zagabria1
23:59 12.10.2017.

U Banja Luci samo krimosi uspijevaju, pod budnim okom Dodika jer njemu pripada najviše od ukradenog plijena. Za normalne tamo više nema mjesta, a bila je nekad grad snova.

VL
AN
Andreeejjj
22:25 14.10.2017.

Izvinite ali (pojedina) smeća pokvarena kako vas nije stid? MARIJAN BENEŠ je bio veliki sportaš i legenda evropskog i svjetskog BOKSA! Mobilizirali su ga 1991 ali se Marjan nije htio boriti, ubili su mu brata Ivana (zaklanog i nikada pronadjenog), roditelji mu od tuge umrli, kao i oba brata. Ima li veče tragedije za jednog dobrog i plemenitog čovjeka i svjetski priznatog sportaša (koji je svima pomagao)!!!

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:31 13.10.2017.

Živio je boks i ne treba mu biti žao. Hvala ti Marijane za trenutke veselje koje si mi priuštio.

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:50 13.10.2017.

pa neka traži penziju vojske republike srpske pa ipak se je borio protiv muslimana i hrvata, to bi oni trebali nekako nagraditi

VL
AP
ante_pustinjak
06:36 13.10.2017.

nikada se beneš nije ćutio hrvatom nego teškim neizlječivim jugošom, inače ne bi i sad držao zastavicu te propale tvorevine na svojoj komodi. i sad traži pomoć od hrvatske i hrvata! nek se obrati svojoj raji. a zna se što je govorio prije rata i na početku rata dok ga srbi unatoč sve lojalnosti nisu ščepali.

VL
CI
cinbenik
05:36 13.10.2017.

Benes je Hrvat,svi se dicili njegovim uspjehom,a emigracija ponajvise.......I zasita je zavidan bokser i covjek..........E sta sad smeta "pravim Hrvatima" i laznim domoljubima,njegova iskrenost.........Zasto nebi on imao pravo reci da mu je bilo bolje uYU,a ocito je da su Hrvati RS najvise platili Tudjmanizam,koji nije vodio ni trunke racuna sta ce biti sa Hrvatima iz sadasnje RS,a kamoli da im je obestetio imanja koja im prodade,a 6ako i Benesu.bio je i u YU ponosan Hrvat,a to nestioma laznim domoljubima,jer tvrde da se to niie smjelo reci,da se nije smjelo ici u crkvu,i ljudi povjeruju,a idu u crkve napravljene za Tita i zupe,koje se sada zatvaraju i unistavaju od HDZe vladavine----I sad treba reci da je bolje da se zatvaraju,nego kada su otvarane....Pa nezive samo Hrvati u HZe regijama,a oni tvrde,recimo,da su Hrvati iz sadasnje RS ,ustvari bili samo katolici,a ne i Hrvati,jer nitko nemoze biti Hrvata kao "pravi Hrvat" iz HDZe regija.Benes Marjan,im sve teorije reusi,i one padaju u viodu,pa im to smeta.Povjest se nemoze promijeniti,a Sava nece teci uzvodno,ali ce i daljeteci kroz Hrvatsku i pored Hrvatske.....a to im smeta.

VL
MA
Malenkost
07:00 13.10.2017.

Njegova sudbina pokaziva absurd Balkana i Balkanaca. I takav covjek odveden od cetnika na kopanje rovova, najvjerojatnije bivsi drugovi kao i Karadzic i drugi. Gledajte gdje je dans klika Komunista i to po svim nastalim drzavama bivse YU. Ponovo na vlasti. Nista nova na Balkanu. Regija Lopova, Mita i Korupcije te siromastava pogotovu umnog, zato je Marijan i bjezao kod "Travara". Balkanci se vracaju u praznovjerja i nardiljecnistvo, gatanja itd. Nikad tu bolje biti nece. Mladi i pametni kofere u ruku!!.

VL
AP
ante_pustinjak
06:36 13.10.2017.

nikada se beneš nije ćutio hrvatom nego teškim neizlječivim jugošom, inače ne bi i sad držao zastavicu te propale tvorevine na svojoj komodi. i sad traži pomoć od hrvatske i hrvata! nek se obrati svojoj raji. a zna se što je govorio prije rata i na početku rata dok ga srbi unatoč sve lojalnosti nisu ščepali.

VL
Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
00:14 13.10.2017.

NEMA dana a da ovaj YUdo portal ne proturi nekakvu YUgoslavenštinu garniranu sa neprežaljenim Maršalom......bljak,,,,

VL
AR
Artukovic
07:47 13.10.2017.

Aha....svi danas govore da su u srpskoj vojsci samo kopali rovove.

VL
DU
Deleted user
00:19 13.10.2017.

vecernji..placen si da izvjestavas..i pises o sudbinama jugoslavena i serva..samo nastavi..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.