Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošli trening

MMA legenda u Zagrebu pronašla talente i vodi ih u Miami!

American Top Team centar u Zagrebu, Conan Silveira pronašao talente
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/14
28.04.2015.
u 21:49

"Vjerujem da je Hrvatska zemlja koja će svjetskoj MMA sceni podariti sjajne talente i borce. ATT želi ovdje prenijeti svoje znanje, program i mentalitet i omogućiti borcima da na jednom mjestu dobiju sve potrebno da postanu vrhunski sportaši"

Svjetska MMA legenda Conan Silveira stigao je u Zagreb sa važnom misijom – pronaći nove talente i borce koji će biti mentalno i fizički spremni da se pridruže njegovom timu u Miamiju i ostvare svoj sportski san. Prva stanica na tom putu novootvoreni je vrhunski zagrebački borilački American Top Team centar koji će sljedećih godina biti središtem regionalnih modernih gladijatora. 

Conan je Zagrebu boravio tri dana, a nakon prvog treninga koji je odradio s pomoćnim trenerima i timom koji će voditi ATT centar, preostalo vrijeme posvetio je treninzima s borcima i u potrazi za novim MMA nadama. Više od 200 prijavljenih boraca pristiglih iz cijele regije i Italije imali su želju trenirati s američkom legendom, no zbog ograničenog broja grupa samo je njih 120 dobilo priliku trenirati s najboljim. Da naša regija ima veliki potencijal i vrhunske svjetske borilačke talente potvrdio je i sam Silveira. 

"Vjerujem da je Hrvatska zemlja koja će svjetskoj MMA sceni podariti sjajne talente i borce. ATT želi ovdje prenijeti svoje znanje, program i mentalitet i omogućiti borcima da na jednom mjestu dobiju sve potrebno da postanu vrhunski sportaši. Sjajan je osjećaj kada osjetite potencijal u mladom sportašu, kada vidite da ima predanost i snagu koja će ga odvesti u sam vrh. Ovdje sam da nađem talente i već nakon prvih treninga odabrao sam borce s kojima želim raditi u Miamiju" – izjavio je Conan Silveira, glavni trener i suvlasnik American Top Teama. 

Već u svom prvom posjetu, Conan je odabrao četiri borca za koje misli da imaju veliki potencijal i pozvao ih da treniraju u njegovom kampu u Miamiju među najvećim svjetskim talentima MMA borbi. Odabrani borci su Saša Drobac, Ivica Trušček i Bruno Guštović iz Hrvatske te Tomislav Spahović iz BIH, a Conanu i njegovom timu u Miamiju, trebali bi se pridružiti već sredinom ovog ljeta. 

Prije svog odlaska Conan je najavio svoj povratak u Zagreb na jesen i najavio veliki televizijski borilački spektakl koji nas uskoro očekuje: 

"Kada smo razmišljali o tome da ovdje pokrenemo reality show Fight of Nations vodili smo se jednom mišlju – kako povezati sve te razne mentalitete i nedavnu ružnu prošlost koja je obilježila sve narode u regiji. Najvažnija stvar koju sam naučio kroz sve godine u MMA sportu jest to da ne možeš uspjeti sam. To nas ne čini slabijima i upravo je to poanta ovog neobičnog koncepta koji ćemo uskoro predstaviti gledateljima u cijeloj regiji. Borci koje ćemo pronaći ovisit će jedni o drugima, trebat će jedni druge da bi napredovali. Oni će se boriti jedni protiv drugih, ali će ujedno biti jedna velika obitelj i sve će povezivati isto ime – Fight of Nations!"

>>U Zagreb dolazi MMA legenda - Conan Silveira!

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
12:36 29.04.2015.

lome se za par sto kuna , kad vole to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije