Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelj u bolnici

MMA borac udario djevojku pa ga pretukli na benzinskoj crpki

MMA (1)
Screenshot youtube
10.07.2013.
u 17:36

U pomoć mu je priskočio prijatelj Kau Mena, također MMA borac

Na brazilskoj benzinskoj crpki prije nekoliko dana dogodile su se brutalne scene. Maiquel Falcao, MMA borac, stajao je u redu za blagajnu te se posvadio s jednom djevojkom koja je stajala ispred njega. Nakon verbalnog sukoba, Falcao je udario djevojku, a tada je unutra utrčalo nekoliko muškaraca i napalo ga. U pomoć mu je priskočio prijatelj Kau Mena, također MMA borac.

Nakon što su svi međusobno razmijenili nekoliko udaraca šakom, tučnjava se preselila van. U njoj je deblji kraj izvukao Mena kojeg je netko udario drvenom letvom, a nakon što je pao na pod, drugi muškarci nastavili su ga tući.

Falcao je zadobio lakše ozljede i već je pušten iz bolnice, dok je Mena i dalje u bolnici te je u kritičnom stanju.

>>Strava u Brazilu: Sudac ubio igrača, navijači mu odrubili glavu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije