Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽAPCI RADE PROMJENU

Mladost otpušta skupe igrače i okreće se svom podmlatku

\'22.04.2009.....Zagreb...spo...Bazen Mladosti uz Savu.Cetvrtfinale Eurolige: Mladost - Olympiacos.Igor Hinic.Photo:Marko Prpic/Vecernji list\'
Marko Prpic/PIXSELL
05.06.2011.
u 09:05

Sad nisu upitni samo ostanci Vanje Udovičića i Petra Muslima nego i ostanak sidraša Igora Hinića.

Vaterpolisti Mladosti bili su u Rimu, a papu nisu vidjeli. No, lako za to. Problem je što su mladostaši još jednom ostali bez europskog naslova. Posljednji su osvojili 1996. i sad su ih drugi stigli po broju europskih kruna (7), a htjet će ih i prestići. Žapci su u posljednjih sedam godina osvojili samo tri domaća trofeja (2005. i 2011. Kup, 2008. prvenstvo).

– Ne odustajemo od borbe s najvećima, spremni smo za novi zalet. No, okrećemo se bazi, svom podmlatku i suradnji s Medveščakom – kazao je dopredsjednik Mladosti Boško Lozica.

>>Cijelu priču pročitajte u nedjelju u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Ključne riječi

Komentara 2

PL
plakir
14:48 06.06.2011.

Projekt Perice Bukića-kupovanje gotovih igrača i to cijele momčadi ,propao je.Pozdravljam projekt vlastitog \"inkubatora\".Neka se ugledaju na Juga.Osim toga Perica je Bukić izazvao nesnošljivost navijača drugih klubova i učinio Mladost omraženim klubom!Nadam se da su ovi ljudi koji je sada vode pametniji!

Avatar anton.filic
anton.filic
17:23 06.06.2011.

Bukić nije mijenjao samo igrače nego i trenere. Nevjerojatno je da je iz kluba potjerao Ozrena Bonačića, legendu kluba, tvorca mnogih trofeja ali i igrača. Bonu odmah natrag na Savu! U bilo kojoj ulozi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije