Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE

Mladost na korak do Eurolige, Primorje već unutra

'09.10.2010. Rijeka, Kvalifikacijska vaterpolo utakmica skupine H za Euroligu izmedju Primorja EB (Rijeka) i Primorca(Kotor) na plivalistu Kantrida. Drasko Brguljan(Primorac) puca na gol Primorja prek
'Goran Kovacic/PIXSELL'
09.10.2010.
u 23:29

Riječani su u odličnoj utakmici kod kuće, pred prepunim tribinama, 12:9 pobijedili europskog doprvaka kotorski Primorac.

Vaterpolisti Mladosti i Primorja odlično guraju na kvalifikacijskim turnirima Eurolige. U subotu su postigli nove pobjede i tako još jednom potvrdili kvalitetu hrvatskog vaterpola.

Zagrepčani su na turniru u Berlinu u drugom kolu bili bolji od francuskog Marseillea 12:7 (2:0, 4:2, 3:1, 3:4). Kako je u drugom susretu Eger pobijedio domaći Spandau 9:5, mladostašima će u današnjem dvoboju s Berlinčanima (11 sati) biti dovoljan i remi (istina i minimalan poraz, ali žapci su ipak puno kvalitetniji takmac) da bi se plasirali u Euroligu. No, učenici Emila Nikolića žele pobjedu i (uvjerljivo) prvo mjesto koje donosi nešto lakše suparnike u skupini.

Primorje je u odličnoj utakmici pred ispunjenim tribinama riječkog plivališta nadjačalo europskog doprvaka kotorski Primorac 12:9 (3:4, 4:3, 4:1, 1:1). Najviše pogodaka za Riječane, četiri, postigao je Denes Varga (na slici). Ta je utakmica praktično odlučivala o pobjedniku skupine. Riječane danas očekuje susret s nejakim grčkim Panionisom, pa je njihov plasman u Euroligu sada posve izvjestan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije