Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Mladi vatreni danas igraju s Bjelorusijom, Skočić ima velikih problema s izostancima

Hrvatska U-21 reprezentacija nadigrala je reprezentaciju Danske s 2:1
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
16.11.2023.
u 09:05

- Uz Baturinu i Sučića, koji su u A reprezentaciji, zbog ozljeda se nisu odazvali Sigur, Perković i Šimić, koji su važni igrači za ovu reprezentaciju. Na žalost, nećemo ih imati na ovom okupljanju, ali ohrabrujuće je da ozljede nisu značajnije prirode pa se očekuje njihov brzi oporavak.

Mlada hrvatska U-21 reprezentacija danas u 17 sati u Slovačkoj igra prijateljsku utakmicu kao uvertiru pred kvalifikacijski dvoboj za Euro protiv Bjelorusije u Erevanu 20. studenoga.

Izbornik Dragan Skočić suočio se s određenim izostancima u momčadi, uoči puta za Slovačku zbog ozljede je ostao bez Šimića, Perkovića i Sigura, umjesto kojih su se reprezentaciji pridružili Antonio Maurić i Luka Škaričić.

Prijateljska utakmica sa Slovačkom prvenstveno će nam poslužiti da isprobamo moguće ideje za sraz s Bjelorusijom. Uvjetovani smo brojnim izostancima, tako da moramo tražiti drugačija rješenja kako bi što bolje funkcionirali na za nas važnoj kvalifikacijskoj utakmici”, ističe Skočić koji se suočio s brojnim ozljedama važnih igrača. 

“Uz Baturinu i Sučića, koji su u A reprezentaciji, zbog ozljeda se nisu odazvali Sigur, Perković i Šimić, koji su važni igrači za ovu reprezentaciju. Na žalost, nećemo ih imati na ovom okupljanju, ali ohrabrujuće je da ozljede nisu značajnije prirode pa se očekuje njihov brzi oporavak. Isto tako, i Badelj i Šotiček, koji su bili na prvotnoj listi, nisu nam se mogli priključiti zbog ozljeda”.

Uslijedit će dvoboj s Bjelorusijom koju su mladi Vatreni nedavno pobijedili u Velikoj Gorici.

“Bjelorusija je ekipa koja je bolje igrala, nego što to pokazuju njihovi rezultati. Svakako ih respektiramo, ali vjerujemo da imamo momčad  koja je dobra i svakako ćemo ići na pobjedu koja nam omogućuje miran nastavak kvalifikacija”, zaključio je Skočić.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije