Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Mladi prvak Hrvatske u judu, Mateo Tomašić posjetio je Petrokov kao zahvalu za podršku u ostvarivanju daljnjih sportskih ciljeva i rezultata

Mateo Tomašić
04.12.2023.
u 12:11

Mladi judaš, Mateo Tomašić, posjetio je sjedište Petrokova kako bi se zahvalio na podršci koju je dobio od direktorice Simone Zavrtnik. Simona Zavrtnik, sama bivša sportašica, prepoznala je u Mateu izuzetan potencijal i odlučila podržati njegovu sportsku karijeru.

Firma Petrokov s ponosom sponzorira mladog judaša, koji već nosi titulu prvaka Hrvatske u svojoj kategoriji. Inače, Mateo Tomašić je osvojio naslov prvaka Hrvatske u judu za 2023. godinu u kategoriji mlađih kadeta. Ovo zlato je već njegova šesta medalja na prvenstvima Hrvatske. Kao član hrvatske judo reprezentacije sudjelovao je na Svjetskom kadetskom prvenstvu ove godine koje je održano u Zagrebu, i to kao najmlađi sudionik. Do sada je osvojio preko 40 međunarodnih turnira tijekom svoje 10-godišnje sportske karijere. Trenira u judo klubu Pinky u Velikoj Gorici i učenik je 1. razreda Opće gimnazije u Velikoj Gorici.

Mateo se zahvalio direktorici na donaciji koja mu je omogućila napredak u judu te sudjelovanje na svjetskim kadetskim turnirima. Direktorica Zavrtnik istaknula je važnost podrške mladim talentima, ponosna što Petrokov doprinosi razvoju sportskih nadarenosti u zajednici.

Ovaj susret simbolizira uspješnu suradnju između poslovnog svijeta i sporta, potvrđujući predanost Petrokova u podršci mladih talenata i ostvarivanju njihovih sportskih snova.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije