Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goalov popis
Povratak na članak

Mladi otišli iz hrvatskog nogometa pa se vratili oživjeti karijeru

Denis Glavina | Iz Dinamova juniorskog pogona otišao je u kijevski Dinamo, ali nakon godina lutanja po ukrajinskoj ligi, posudbe u Vorsklu i Dnjipro, došao je u Dinamo.

Komentari 1

SA
SI aka SI
08:16 04.02.2015.

poanta je pogođena i dokazuje da igrači puno premladi odlaze i uglavnom upropaste svoj potencijal. Doduše u tu priču nikako ne spada recimo Glavina koji je prava rupa od beka i nije uspio ni kada se vratio u Dinamo. Tadić i Rukavina su također što su bili stariji padali s konja na magarca. Zato je suludo kada se u novinama slave naslovi poput "Pašalić u Chelseau", "Murić u Ajaxu" i slični, jer bojim se da za pola tih igrača nećemo više nikada ćuti, a da su se pravilno razvijali mogli su vrlo brzo biti važni igrači reprezentacije i ostvariti puno bolje karijere. Eto, strah me i za Kovačića, Kramarića, dok priču najbolje potvrđuje Jedvaj koji se u zadnji čas opametio i sada vrlo uspješno igra za Bayer, a na EP-u će vjerojatno biti naš prvi izbor na stoperu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.